Jačajte svoj imunitet i pobedite jesenje alergije

Jačajte svoj imunitet i pobedite jesenje alergije

Dolazak jeseni označava ne samo početak školske godine, već i sezonu promenljivih vremenskih prilika i potencijalnih alergija. Jesen je doba kada mnogi od nas žele da uživaju u prelepim prirodnim bojama i svežem vazduhu, ali i doba kada nastupa sezona alergija i slabijeg imuniteta. Kako bismo se pripremili za povratak u školske klupe i istovremeno ojačali svoj imunitet, potrebno je da izbalansiramo ishranu i dopunimo je adekvatnim vitaminima i imuno kompleksima.

Osobe sa slabim imunitetom mogu imati simptome koji ukazuju na umanjenu sposobnost organizma da se efikasno bori protiv infekcija i bolesti. Ovi simptomi variraju od osobe do osobe, dok uobičajeni znaci uključuju česte infekcije, umor, glavobolje, osećaj “dugotrajne prehlade”, kao i osetljivost na alergene.

Korišćenje sredstava za ublažavanje simptoma, kao što su sprejevi za nos i za grlo, ali određeni imuno stimulatori, mogu biti od velike pomoći tokom jesenjeg perioda i reakcije na njegove alergene, poput ambrozije, korova i peluda.

Mnogi ljudi za ublažavanje ovih simptoma traže isključivo prirodne alternative, naročito za svoje najmlađe koji se vraćaju u školske klupe. Iz tog razloga, postoje 100% prirodni imuno stimulatori i sprejevi za nos koji pružaju veliko olakšanje tokom prelaznog perioda.

Srebna voda predstavlja idealan imuno stimulator za celu porodicu!

Srebrna voda je koloidni rastvor srebra, sa snažnim antimikrobnim dejstvom. Kao jak imunostimulator, srebrna voda jača imunitet, smanjuje prisutnost mikroorganizama, pomaže u regeneraciji organizma i blagotvorno deluje na poboljšanje negovog opšteg stanja. Koloidno srebro pozitivan deluje na veliki broj patogena, uključujući i uporne bakterije koje je veoma teško eliminisati antibioticima, a koje su vrlo prisutne u jesenjem periodu. Neke od tih bakterija i gljivica su Candida, Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Pseudomonas aeruginosa. Mogu je koristiti deca od godinu dana starosti, kao i odrasli.

Kako deluje srebro?

Srebro deluje kao katalizator, blokirajući određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu, usled čega ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se. Nakon toga, naše telo ih izbacuje pomoću sistema organa za izlučivanje.

Naša preporuka – Jesenja magija za suv nos!

Srebrna kap kolekcija kapi za nos – Prirodni sprejevi za nos sa biljnim ekstraktima, eteričnim uljima i jonima srebra. Kombinacijom ovih sastojaka, kapi pomažu kod raznih vidova upale, vlaže nosnu sluznicu i olakšavaju disanje. Eterična ulja poput mente, eukaliptusa ili bršljena koriste se u prirodnim sprejevima za nos zbog svojih osvežavajućih, pročišćavajućih i umirujućih svojstava.

Svojom savremenom i jedinstvenom formulom kreiranom po principima nanotehnologije, sprej za nos “Sinalzan” svrstan je u red najjačih prirodnih antibiotika. U kombinaciji sa ekstraktom bršljana i etarskim uljima mente, žalfije i timijana, kapi ekspresno pomažu u otčepljivanju sinusa, ispiranju I uspostavljanju balansa i prirodne vlažnosti sluzokože nosa. Izuzetno su uspešne kod alergijskih reakcija i suzbijanja pratećih tegoba.

Joni srebra u koloidnom rastvoru imaju protivupalna, antiinflamatorna i antimikrobna svojstva, zbog čega su odlična pomoć kod ublažavanja simptoma alergija.

Ne dozvolite da alergije i loš imunitet pomute vaše planove za uživanje u jeseni. Naša pažljivo odabrana preporuka linije preparata srebnih KOLOID proizvoda pomoćiće da se osećate bolje i budete spremni na sve izazove koji jesen nosi.