Koloidno srebro - za zdravu i lepu kožu

Silver Soap Selection

Kolekcija ručno rađenih sapuna Silver Soap Selection, od prirodnih sastojaka, a na bazi zajedničke komponente, koloidnog srebra, izrađena je tradicionalnim hladnim postupkom saponifikacije bez konzervanasa i deterdženata. Trenutno u ponudi imamo sedam vrsta sapuna, za različite namene i tipove kože.

Dobitna kombinacija za sve potrebe kože

Kolekcija ručno rađenih sapuna Silver Soap Selection, izrađena je tradicionalnim hladnim postupkom saponifikacije s koloidnim srebrom. Bez konzervansa i deterdženata, ova kolekcija nudi sedam vrsta sapuna, prilagođenih različitim potrebama i tipovima kože.

Izdvojeni proizvodi

Prilikom korišćenja sapuna joni srebra i nanočestice srebra svojim jakim antimikrobnim svojstvima prodiru duboko ispod epiderma i temeljno čiste kožu, oblažući je pri tome tankim filmom koji je štiti od spoljašnjih nepovoljnih uticaja.

Paleta luksuznih sapuna – za negu kakvu zaslužujete

Brend COLLOID Handmade nudi sedam sapuna prilagođenih različitim tipovima kože, baziranih na jonima srebra i nanočesticama srebra. Ručno izrađeni, bez konzervansa i deterdženata, idealni su za vegane. Ovi sapuni štite i neguju kožu, pružajući hidrataciju i dugotrajnost. Sa biljnim uljima visoke kvalitete, nude dubinsko čišćenje i kondicioniranje, ostavljajući kožu hidratiziranom. Joni i nanočestice srebra čiste i dezinfikuju kožu, stvarajući zaštitni film koji štiti od nečistoća i mikroba.

Superiornih 7

Colloid Hand made sapuni - SPA oaza u kojoj ćete uživati

Silver Soap Original - totalno drugačija silver nega

Prirodni sapun za lice i telo s jonima i nanočesticama srebra, vitaminom E, uljima kokosa, masline, ricinusa i Sheom. Ultra hidratantno, ne iritira i ne isušuje kožu. Efikasno uklanja nečistoće, nježan je i prijatnog mirisa. Preporučuje se za redovnu higijenu ruku i tela, pružajući dubinsko čišćenje i očuvanje kože.

Silver Luxury Face Soap - dašak luksuza na licu

Obogaćen jonima srebra i nanočesticama srebra, crvenom glinom, uz dodatak vitamina E, etarskog ulja lavande, saponifikovanih ulja koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja i Shea butera, idealna je solucija za redovno čišćenje lica. Joni srebra i nanočestice srebra, u kombinaciji sa crvenom glinom, idealan su spoj koji kožu dubinski čisti, oslobađa je mikroba i nečistoća, pružajući joj pri tome zaštitu i izuzetnu hidratantnost. Crvena glina temeljno čisti, stimuliše aktivnost ćelija i podstiče metabolizam kože. Sapun je izuzetno nežan prema koži i prijatnog je mirisa.

Anticellulite Massage Soap topi celulit, a prija koži

Prirodni masažni anticelulit sapun za svakodnevnu primenu tokom tuširanja. Obogaćen jonima i nanočesticama srebra, etarskim uljima cimeta i bibera te saponifikovanim uljima kokosa, masline, ricinusa i Shea butera. Zagreva, poboljšava cirkulaciju, ublažava bol u mišićima i opušta ih. Sadrži i etarska ulja pomorandže i limuna za poboljšanje mikrocirkulacije i sprečavanje bora i tamnih mrlja. Dodatak ekstrakta kafe i mlevenih zrna kafe pomaže u prokrvljenosti krvnih sudova i eliminaciji viška vode. Joni srebra i nanočestice srebra čiste kožu, štite je od iritacija te omogućuju ostalim sastojcima da maksimalno deluju.

Silver Scrub Soap - najtemeljnije čišćenje kože ikada

Prirodni piling sapun namenjen intenzivnom čišćenju i pilingu grubih područja kože poput laktova, stopala i peta. Obogaćen je jonima i nanočesticama srebra, prirodnim etarskim uljima mente i lavande, zeolitom, kvarcnim prahom, saponifikovanim uljima, morskom solju, ruzmarinom i vitaminom E. Efikasno uklanja nečistoće, ostavljajući kožu savršeno čistom i osveženom. Antimikrobna svojstva jona srebra sprečavaju taloženje mikroba, omogućavajući ostalim sastojcima da deluju punim kapacitetom. Rezultat je svilenkasto meka koža nakon upotrebe.

Silver Acne Solution - bez akni u rekordnom roku

Prirodni sapun za eliminaciju akni s jonima i nanočesticama srebra preporučuje se za svakodnevnu upotrebu na problematičnoj koži sklonoj aknama. Sa prirodnim etarskim uljima mente, lavande, eukaliptusa, čajnog drveta, ruzmarina, te saponifikovanim uljima, Shea buterom, plavom glinom i vitaminom E, temeljno čisti kožu, uklanja toksine i odstranjuje odumrle ćelije. Joni srebra i nanočestice srebra prodiru duboko ispod kože, čiste je od mikroba i nečistoća, pružajući dodatnu zaštitu. Nakon samo nekoliko tretmana, koža postaje vidljivo regenerisana. Prirodna etarska ulja prodireju u očišćenu kožu i ispoljavaju lekovito dejstvo, smanjujući mogućnost novih akni.

DetoX Volcano Soap - za relax osećaj nakon tuširanja

Prirodni detoks sapun preporučuje se za svakodnevnu upotrebu na licu, rukama i telu. Temeljno čisti kožu i uklanja toksine, s blagim pilingom zrncima zeolita. Obogaćen jonima i nanočesticama srebra te zeolitom, s dodatkom prirodnih etarskih ulja, morske soli i vitamina E, pruža dubinski detoks kože. Antimikrobno dejstvo jona srebra i nanočestica srebra dubinski čisti kožu, uklanja mikrobe i nečistoće te pruža dugotrajnu zaštitu. Nakon dubinskog čišćenja, ostali sastojci sapuna prodiru kroz kožu, ostvarujući svoj puni potencijal.

Silver Intimo Soap - sigurna nega uz jone srebra

Prirodni sapun za intimnu regiju idealan je za redovno održavanje higijene i za hipersenzitivnu kožu. Bez deterdženata, konzervansa, parfema i boja, baziran je na jonima i nanočesticama srebra te obogaćen glicerinom koji štiti kožu od isušivanja. Sadrži i prirodna saponifikovana ulja koštica palme, kokosa, masline, ricinusa, Shea butera i vitamin E. Joni srebra dubinski čiste kožu, pružajući umirujući efekat i poboljšavajući zdravlje kože i sluzokože intimne regije.