Koloidno srebro - za zdravu i lepu kožu

Silver Soap Selection

Kolekcija ručno rađenih sapuna Silver Soap Selection, od prirodnih sastojaka, a na bazi zajedničke komponente, koloidnog srebra, izrađena je tradicionalnim hladnim postupkom saponifikacije bez konzervanasa i deterdženata. Trenutno u ponudi imamo sedam vrsta sapuna, za različite namene i tipove kože.

Dobitna kombinacija za sve potrebe kože

Prirodna kozmetika je savremeni tržišni trend za koji se odlučuje sve više potrošača, a njene blagodeti su nemerljive. U poređenju sa alternativama prepunim hemikalija, organski i prirodni proizvodi za negu kože zapravo su najbolji izbor. Razlog je taj što kvalitet njihovih sastojaka povoljno utiče na zdravlje kože. Ekspanzija prirodne kozmetike nudi velike promene u ekološkom smislu, sa novim tehnikama održivosti.

Naša prirodna kozmetika – Silver soap sellection na bazi jona srebra, nanočestica srebra i ekstrakata lekovitog bilja, kao i hladno presovanih eteričnih ulja  jedinstvena je na našem tržištu.

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte najprodavanije proizvode koje naši kupci vole

Prilikom korišćenja sapuna joni srebra i nanočestice srebra svojim jakim antimikrobnim svojstvima prodiru duboko ispod epiderma i temeljno čiste kožu, oblažući je pri tome tankim filmom koji je štiti od spoljašnjih nepovoljnih uticaja.

Paleta luksuznih sapuna – za negu kakvu zaslužujete

Brend COLLOID Hand made raspolaže asortimanom od sedam sapuna posvećenih nezi različitih tipova kože. Ručna izrada sapuna čini ih unikatnim, a svi su bazirani na zajedničkoj komponenti – jonima srebra i nanočesticama srebra. Sapuni su izrađeni tradicionalnim hladnim postupkom saponifikacije bez konzervanasa i deterdženata, potpuno su prirodni i mogu ih koristiti i vegani.

COLLOID Handmade sapuni  štite kožu od isušivanja i neguju je, a u odnosu na ostale sapune na tržištu su zdraviji za kožu, hidratantniji i dugotrajniji. Biljna ulja od kojih su sačinjeni, birana su sa ciljem dobijanja proizvoda sa izuzetno jakim čistećim svojstvima. Odlikuje ih velika penušavost, na kožu deluju kondicionirajuće, bez negativnog efekta isušivanja.

Tokom korišćenja sapuna, joni srebra i nanočestice srebra temeljno čiste površinu kože, ali vrše i dubinski antimikrobni tretman, pripremajući  tako očišćenu kožu za delovanje i ostalih aktivnih sastojaka. Izvanredno dejstvo jona srebra i nanočestica srebra ogleda se i u formiranju zaštitnog filma na površini kože, koji je još dugo vremena štiti od nečistoća i mikroba.

Superiornih 7

Colloid Hand made sapuni - SPA oaza u kojoj ćete uživati

Silver Soap Original - totalno drugačija silver nega

Prirodni sapun za lice i telo sa jonima srebra i nanočesticama srebra, sadrži i vitamin E, saponifikovana ulja koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja i Shea buter. Pogodan je za redovno održavanje higijene ruku i celog tela. Poseduje ultra hidrirajuće svojstvo, koje ne iritira i ne isušuje kožu.

Prijatnog je mirisa, efikasno uklanja nečistoće i izuzetno je nežan prema koži. Preporučuje se za svakodnevno pranje ruku i tuširanje. Joni srebra i nanočestice srebra imaju ulogu dubinskog čišćenja kože od mikroba i nečistoća, kako bi  potentnost ostalih sastojaka  došla do izražaja. 

Silver Luxury Face Soap - dašak luksuza na licu

Obogaćen jonima srebra i nanočesticama srebra, crvenom glinom, uz dodatak vitamina E, etarskog ulja lavande, saponifikovanih ulja koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja i Shea butera, idealna je solucija za redovno čišćenje lica. Joni srebra i nanočestice srebra, u kombinaciji sa crvenom glinom, idealan su spoj koji kožu dubinski čisti, oslobađa je mikroba i nečistoća, pružajući joj pri tome zaštitu i izuzetnu hidratantnost. Crvena glina temeljno čisti, stimuliše aktivnost ćelija i podstiče metabolizam kože. Sapun je izuzetno nežan prema koži i prijatnog je mirisa.

Anticellulite Massage Soap
topi celulit, a prija koži

Prirodni masažni anticelulit sapun, koristi se za svakodnevnu primenu u okviru anticelulit tretmana tokom tuširanja. Obogaćen jonima srebra i nanočesticama srebra, kao i etarskim uljima cimeta i bibera, saponifikovanim uljima koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja i Shea butera, zagreva, stimuliše cirkulaciju, uklanja bol u mišićima i opušta ih. Etarsko ulje pomorandže i limuna poboljšava mikrocirkulaciju, podstiče proizvodnju kolagena, sprečava pojavu bora i tamnih mrlja. Sadrži ekstrakt kafe i mlevena zrna kafe, što dovodi do bolje prokrvljenosti krvnih sudova i eliminacije viška vode iz organizma. Joni srebra i nanočestice srebra sa antimikrobnim dejstvom dubinski čiste kožu, štite je  i sprečavaju njenu iritaciju, nakon čega i ostali sastojci mogu ispoljiti svoje blagotvorno dejstvo. 

Silver Scrub Soap - najtemeljnije čišćenje kože ikada

Prirodni piling sapun koristi se za intenzivan piling i temeljno čišćenje zadebljalih površina kože kao što su laktovi, stopala i pete. Obogaćen jonima srebra i nanočesticama srebra, sa dodatkom prirodnih etarskih ulja mente i lavande, zeolita i kvarcnog praha, saponifikovanih ulja koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja, Shea butera, morske soli, ruzmarina i vitamina E, vrši efikasan piling kože, uklanjajući sve nečistoće. Nakon pranja sapunom koža pod rukama „škripi”, kao dokaz da je koža savršeno čista. Svojom antimikrobnom funkcijom, joni srebra eliminišu postojeće i onemogućavaju dalje taloženje mikroba i nečistoća na koži. Ovaj proces ostavlja prostora i ostalim sastojcima da  ispolje svoju efikasnost. Nakon primene koža je svilenkasta i osetno mekša

Silver Acne Solution - bez akni u rekordnom roku

Prirodni sapun za eliminaciju akni sa jonima srebra i nanočesticama srebra preporučuje se za svakodnevnu primenu na problematičnoj i osetljivoj koži lica sklonoj aknama i bubuljicama.

Sa dodacima prirodnih etarskih ulja mente, lavande, eukaliptusa, čajnog drveta, ruzmarina, saponifikovanih ulja koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja, Shea butera, plave gline i vitamina E, temeljno čisti kožu lica, uklanja toksine i odstranjuje odumrle ćelije. Joni srebra i nanočestice srebra dubinski prodiru ispod kože, čiste je od mikroba i nečistoća, pružajući pri tome ekstra zaštitu koži, koja nakon samo nekoliko tretmana postaje vidljivo regenerisana. Nakon dubinskog čišćenja, prirodna etarska ulja prodiru u temeljno očišćenu kožu i ispoljavaju svoje lekovito dejstvo. Korišćenjem sapuna smanjuje se mogućnost stvaranja novih akni.

DetoX Volcano Soap - za relax osećaj nakon tuširanja

Prirodni detoks sapun se preporučuje za svakodnevnu primenu, a pogodan je za lice, ruke i telo. Temeljno čisti kožu i uklanja toksine. Zrncima zeolita vrši se blagi piling kože.

Obogaćen jonima srebra, nanočesticama srebra i zeolitom, uz dodatke prirodnih etarskih ulja koštica palme, kokosovog i maslinovog ulja, ricinusa i Shea butera, morske soli, etarskih ulja mente, lavande i ruzmarina i vitamina E, temeljno čisti kožu i uklanja toksine. Na taj način vrši dubinski detoks kože. Joni srebra i nanočestice srebra svojim jakim antimikrobnim dejstvom kožu čiste dubinski, uklanjaju mikrobe i nečistoće i ostvaruju dugotrajnu protektivnu ulogu. Nakon dubinskog čišćenja kože i ostali sastojci sapuna, prodirući kroz kožu, ostvaruju svoj pun potencijal.

Silver Intimo Soap - sigurna nega uz jone srebra

Prirodni sapun za intimnu regiju pogodan je za redovno održavanje higijene intimne regije i hipersenzitivne kože. Na bazi jona srebra i nanočestica srebra, bez deterdženata, konzervanasa, parfema i dodatka boje, obogaćen je glicerinom koji kožu štiti od isušivanja, kao i prirodnim saponifikovanim uljima koštica palme, kokosovog, maslinovog i ricinusovog ulja, Shea butera i vitamina E. Joni srebra dubinski čiste kožu, čak i u njenim dubljim slojevima, pri čemu deluju umirujuće i ostvaruju blagotvoran učinak na zdravlje kože i sluzokože intimne regije.