ZA JAK IMUNI ODGOVOR ORGANIZMA

100% prirodni proizvodi na bazi koloidnog srebra

Izdvojeni proizvodi

Jak imuni sistem

najbolje što možete učiniti za sebe

Srebrna voda je koloidni rastvor jonskog srebra i nanočestica srebra koji jača imunološki sistem, odbranu od patogenih mikroorganizama. Korišćenjem preparata na bazi koloidnog srebra formira se rezervni imuni sistem koji štiti T limfocite, ključne za ćelijski imuni odgovor. Prirodni proizvodi na bazi koloidnog srebra pružaju najbolju podršku imunološkom sistemu organizma.

Benefiti antimikrobnog koloidnog srebra

S obzirom na izuzetnu efikasnost koloidnog srebra u eliminaciji velikog broja patogenih mikroorganizama, što potvrđuju i naučna istraživanja, proizilazi zaključak da je suplementacija proizvodima na bazi koloidnog srebra jedna od alternativnih i najdelotvornih prirodnih terapija koja uspešno pomaže kod zdravstvenih problema poput upale sinusa, prehlade ili gripa.

Koloidno srebro deluje regenerativno na kompletan organizam

ZA NAJJAČI IMUNO ODGOVOR (IMMUNO BOOST)

Koloidno srebro je prirodna podrška imunom sistemu. Blagotvorno deluje kod infekcija i upala. Pomaže u obnavljanju ćelija i ima testiranu efikasnost u eliminaciji velikog broja patogenih mikroorganizama.

PORODIČNA PODRŠKA (FAMILY FRIENDLY)

100% prirodno, koloidno srebro je bezbedno za upotrebu bez obzira na starosno doba .

ANTIALERGIJSKO

Koloidno srebro je hipoalergen, ne izaziva alergijske reakcije.

KOLOIDNO SREBRO AG+

Ne postoji mogućnost predoziranja i interakcije sa lekovima.

PREPORUKE ZA PRIMENU

Srebrna voda (koloidni rastvor srebra), može se korisiti svakodnevno kao preventiva koja jača imuni sistem, ili kao dragocena, dopunska pomoć, u redovnoj terapiji kada su u pitanju infekcije i bolesti.

Bakterije i gljivice imaju slabost: srebro Ag+!

Koloidno srebro - priroda leči sve!

Naša pokretačka svrha je da pomognemo ljudima da poboljšaju svoje zdravlje i ojačaju imuni sistem organizma. Iz tog razloga smo i ponosni na svoj brend Colloid health koji, između ostalog, uključuje tri različita pakovanja Srebrne vode koncentracije 15 ppm i 30 ppm. Naše koloidno srebro je ključni sastojak 90% naših proizvoda i kao takvo, dragulj koji nas odvaja od ostalih čineći nas onim što jesmo. Plemeniti metal Ag+ (srebro), hiljadama godina unazad koristio se u cilju poboljšanja zdravlja, a otac medicine, Hipokrat je prvi opisao njegova antimikrobna svojstva.

Kako deluje koloidno srebro?

Priroda teži uravnoteženosti, a naša tela sadrže i dobre i loše bakterije, koje održavaju ravnotežu. Koloidno srebro deluje na patogene mikroorganizme na tri načina: joni srebra se vežu za ćelijski zid, blokiraju enzime i penetriraju kroz membranu, razarajući ćelije iznutra. Oksidativni procesi srebra stvaraju reaktivne radikale koji momentalno uništavaju patogene mikroorganizme.

Bakterije ne mogu razviti otpornost na koloidno srebro, posebno kada se koristi u odgovarajućoj koncentraciji. Brzo se apsorbuje u gornjem delu gastrointestinalnog trakta i interaguje sa korisnim bakterijama u crevima. To je važno jer antibiotici mogu uništiti ove bakterije, ali koloidno srebro ne samo da očuva njihovu vitalnost, već i poboljšava dejstvo antibiotika.