Za izvrstan psiho-fizički i zdravstveni status tela

Šta je Zeolit?

Zeolit je mineral s neverojatnim lekovitim svojstvima, poznat i kao “kamen budućnosti”. Prvobitno se koristio za čišćenje vode od radioaktivnih supstanci, poput one nakon Černobiljske katastrofe. Nastaje između vulkanskih stena i pepela u alkalnim podzemnim vodama. Tehnološkom obradom, posebno klinoptilolit, postaje prikladan za ljudsku upotrebu, ima veći apsorpcioni kapacitet i sposobnost jonske razmene.

Detoksikacija (čišćenje) organizma uz Zeolit duo detox+

Zeolit DUO detoks+, adsorbens i antioksidans, vrši totalnu detoksikaciju organizma, poboljšava imunitet, uz redukovanu ishranu utiče na regulaciju telesne mase, pomaže u regulaciji nivoa šećera i masnoće u krvi, kao i povišenog krvnog pritiska. Olakšava mučninu, pomaže bržem oporavku rekonvalescenata i doprinosi redukciji umora i osjećaja iscrpljenosti. Zeolit se koristi za apsorpciju bakterijskih toksina, mikotoksina i drugih nečistoća koji mogu dovesti do oboljenja u organizmu.

Izdvojeni proizvodi

ZEOLIT
KAMEN ŽIVOTA

Zeolit DUO Detok+ deluje kao adsorbent i antioksidans, vršeći potpunu detoksikaciju organizma

Zeolit duo detox+ u prahu - za detoks gornjeg digestivnog trakta

Utiče na detoksikaciju i čišćenje počev od usne duplje pa sve do debelog creva (gornji deo digestivnog trakta). Primenom Zeolit duo detox+ preparata u prahu nivo slobodnih radikala u krvi se znatno smanjuje. Zeolit prah sadrži više od 87% klinoptilolita, što omogućava maksimalnu efektivnost u procesu čišćenja gornjeg digestivnog trakta.

Zeolit Duo Detox +
komplet u prahu i kapsulama

Zeolit duo detoks prah i kapsule čiste ceo organizam (probava i creva), uklanjajući aflatoksine i stabilizujući slobodne radikale. Za razliku od antioksidanasa, zeolit (vulkanski mineral) ima najveću moć hvatanja teških metala i toksina. Toksični elementi se izlučuju postupno: prvo olovo, živa, kadmijum i arsen (4 nedelje), a zatim pesticide, herbicide i mikotoksini. Balans elementa u Zeolitu duo detoksu brzo obnavlja receptore i uspostavlja zdravu unutrašnju sredinu (“matricu zdravlja”).

Zeolit duo detox+ u kapsulama - za detoks donjeg digestivnog trakta

Unosom zeolita u kapsulama sprečava se poguban uticaj toksina (organskih i hemijskih). Posebno se preporučuje kao čistač od aflatoksina. Jak antioksidans, zeolit u kapsulama stabilizuje slobodne radikale, poznate uzročnike mnogih bolesti, između ostalog i autoimunih oboljenja.

Primena preparata snabdeva organizam neophodnim mikro i makro elementima, što omogućava ispravan rad svake ćelije. Čišćenje tela zeolitom u kapsulama oslobađa telo štetnih produkata nakupljenim u donjem digestivnom traktu.