Saznajte kako SREBRO ubija VIRUSE i BAKTERIJE

 

… neizlečivo je izlečivo iznutra …

 

Lista poremećaja u čijem se lečenju može pomoći srebrom zapravo nije potpuna. Ima sposobnost da pomogne ljudskom telu da se oslobodi velikog broja infekcija, uzrokovanih bakterijama, virusima, parazitima i gljivicama ili jedinjenjima unutar ili izvan tela. Srebro to čini mogućim u vrlo kratkom roku, bez nanošenja štete ili nuspojava, ne dajući patogenima priliku da mutiraju. Telu je potrebno koloidno srebro za borbu protiv patogena koji su postali otporni na druge oblike lečenja.

Koloidno srebro uništava mikroorganizme, uzroke više od 650 stanja, kao što su artritis, reuma, mononukleoza, trovanje krvi, difterija, kihanje, sinusitis, upala pluća, tonzilitis, hripavac, bronhitis, astma, peludna groznica, antraks, crvenilo, rozacea, herpes, gripa, lupus, meningitis, gastritis, dizenterija, loše varenje, peptički ulkus, apendicitis, nadutost, dijareja.

Takođe, uništava mikroorganizme koji izazivaju infekcije E. coli, hemoroide, zatvor, crevne infekcije, koksakivirus, cistitis, malariju, salmonelu, HIV virus, gonoreju, hepatitis, kondilome, stafilokokne i streptokokne infekcije, sifilis, gljivične i virusne infekcije, bubrežne kamence, upala bubrega, infekcije urinarnog trakta i uvećana prostata.

Koloidno srebro pomaže u borbi protiv limfnih poremećaja i infekcije Candidom, leči opekotine, rane, posekotine, osipe, ožiljke, perut, seboreju, alopeciju areatu, kožne alergije, dermatitis, ekcem, sve vrste kožnih infekcija, akne, čireve, groznice, i bradavice.

Koloidno srebro pospešuje razvoj kostiju i regeneraciju tkiva, pomaže u povećanju plodnosti kod žena uništavanjem klamidije, bakterije koja izaziva neplodnost. Nedavna medicinska istraživanja pokazuju da je više od 80% najtežih poremećaja zarazno, uključujući veliki broj srčanih poremećaja.

Čuveni američki časopis Atlantic jednom je objavio listu bolesti koju je sastavio Paul Evald, američki biolog specijalizovan za evoluciju zaraznih bolesti i direktor programa za evolucionu medicinu na Univerzitetu u Louisvilleu. 1999. podelio je svoje naslućivanje da patogeni izazivaju sarkoidozu, reumatoidni artritis, dijabetes, bilijarnu cirozu, lajmsku bolest, tuberkulozu, srčane bolesti, arteriosklerozu, multiplu sklerozu, autizam, ciste jajnika, gojaznost, poremećaje u ishrani, većinu tumora, uključujući leukemiju.

 

Koloidno srebro je pokazalo blagotvorno dejstvo na regenerativne potencijale mozga i nerava. Normalna koncentracija ovog elementa u organizmu efikasna je protiv zapaljenskih procesa, respiratornih poremećaja, oštećenja jetre i vida.

In-vitro naučna istraživanja sprovedena 2003. godine na Univerzitetu Severni Teksas pokazala su uticaj srebra na veliki broj patogena:

 

 • Staphilococcus – populacija od pribl. 10 miliona uništeno nakon samo 4 minuta izlaganja koloidnom srebru sa koncentracijom od 15 ppm.
 • Salmonela – populacija od oko 10 miliona uništeno nakon 7 minuta izlaganja koloidnom srebru sa koncentracijom od 15 ppm.
 • Candida – populacija više od jedne milijarde uništena je nakon 2 minuta izlaganja koloidnom srebru sa koncentracijom od 15 ppm.
 • Pseudomonas – populacija od app. 13 miliona uništeno nakon 10 minuta izlaganja koloidnom srebru sa koncentracijom od 15 ppm. Slični nalazi su potvrđeni u studiji sprovedenoj 1999. godine na Odeljenju za mikrobiologiju Univerziteta Brigham Ioung, Utah, SAD.

 

Slični nalazi su potvrđeni u studiji sprovedenoj 1999. godine na Odeljenju za mikrobiologiju Univerziteta Brigham Ioung, Utah, SAD.

 • Staphilococcus aureus (izazivač upale pluća, infekcije oka, sepse, infekcije rane nakon operacije, meningitisa, osteomijelitisa, itd.), Već je inhibiran koncentrovanim rastvorom od 2,5 ppm, a ubijen koncentrovanim rastvorom od 5 ppm.
 • Shigella boidii (izazivač dizenterije) je inhibirana rastvorom 1,25 ppm i ubijena rastvorom 2,5 ppm.
 • Salmonella arizonae (izazivajući trovanje hranom) inhibirana je koncentrovanim rastvorom od 2,5 ppm, a ubijena koncentrovanim rastvorom od 5 ppm.
 • Escherichia coli (izazivajući trovanje hranom, infekcije urinarnog trakta, dijareju kod dece, infekcije respiratornog trakta i infekcije rana) ubijena je sa koncentracijom od 2,5 ppm.
 • Pseudomonas aeruginosa (izazivajući opekotine i infekcije rana, keratitis, upalu pluća, meningitis, infekcije urinarnog trakta) inhibiran je koncentrovanim rastvorom od 2,5 ppm i ubijen sa koncentracijom od 5 ppm.
 • Streptococcus pneumoniae (izazivač upale pluća, meningitisa, sinusitisa, upale uha) inhibiran je koncentracijom od 5 ppm.
 • Streptococcus mutans (glavni uzrok nastanka zubnog plaka, upale desni i karijesa) ubijen je sa koncentracijom od 5 ppm, itd.

Važno je da nastavite sa upotrebom srebrne vode čak i nakon nestanka akutnih simptoma kako biste pomogli svom telu ne samo da ukloni uzrok trenutnog problema, već i da se oslobodi svih patogena za koje niste ni znali da postoje. Ovo bi definitivno uklonilo sva žarišta i vratilo stabilnost imunološkog sistema.

Srebrna voda se najčešće koristi za prevenciju oralno prije spavanja i prije svega ujutro. Rastvor držite u ustima cca. 60 sekundi, a zatim progutajte. Od posebne koristi je držanje srebrne vode pod jezikom jer će se apsorbovati iz usta direktno u krvotok. Ovo je lakši način da povećate unos srebra u svoje telo. Nakon kratkog vremena primetićete da su loš zadah i gingivitis stvar prošlosti. Srebro je pokazalo odlične rezultate u borbi protiv parodontitisa, dok je umanjilo šanse za razvoj novih karijesa. Upotrebom koloidnog srebra kako je opisano, sve mrlje i plak nestaju, a zubi ostaju čisti i beli.