Snažan imuni sistem

Zamenjuje sve imuno preparate

O nama

Kompanija Koloid bavi se razvojem i proizvodnjom proizvoda na bazi nanotehnologije srebrnih jona

Koloid posluje od 2007. godine. Stekla je ugled i poverenje svih naših korisnika, koji su shvatili da su lečenje i nega prirodnim preparatima najbolji put ka ozdravljenju, očuvanju lepote i dugovečnosti.

Razvoj kompanije išao je u pravcu razvoja monokomponentnih i složenih preparata na bazi čistog srebra, za gotovo sva indikaciona područja. Svi naši proizvodi koncipirani su na naučnoj osnovi i podržani su empirijskim iskustvom.

Svojim stručnim resursima i timom eksperata iz oblasti farmacije, hemije i tehnologije, proizvodimo kvalitetne, efikasne i bezbedne preparate na potpuno prirodnoj bazi, kreirane primenom sofisticirane nanotehnologije.  Primena naših prirodnih preparata ima realna terapijska dejstva i pomaže očuvanju zdravlja i lepote. Kada je zdravstveno stanje narušeno, preporuka je da se koriste sredstva koja obezbeđuju najveću korist, u čemu naši proizvodi svakako imaju prednost u odnosu na sintetičke preparate, naročito kada je reč o hroničnim oboljenjima.

Misija

Vodimo se idejom da pratimo i razumemo potrebe svojih potrošača. Da im pružimo vrhunski domaći proizvod, koji kvalitetom i cenom može parirati najpopularnijim svetskim brendovima. Naša misija se ovde ne zaustavlja, već nas vodi ka ostvarenju najboljih uslova, kako za potrošače, tako i za sve zaposlene, uz konstantnu motivaciju. Uspostaviti i razvijati kvalitetne odnose sa partnerima takođe je jedna od bitnih karika u lancu ostvarenja naše misije. Osim na teritoriji Republike Srbije, naši proizvodi našli su put do korisnika i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Vizija

Sinonim smo za svetsku kompaniju koja posluje u skladu sa vremenom koje dolazi. Biti i ostati kompanija koja iznova postavlja standarde, kako u oblasti proizvodnje i novih tehnologija, tako i u oblasti življenja, glavna je premisa naše vizije. Biti kompanija koja ne samo da prati nove trendove, već ih predviđa i kreira.

Proizvodnja

Naš stav je da su visoka stručnost, rigorozni higijensko-bezbednosni standardi, adekvatna oprema i kontrolisani uslovi radne sredine jedini pravi put za kreiranje i razvoj proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Dugogodišnji rad na razvoju proizvoda za negu kože i jačanje imuniteta, rezultirao je kreiranjem linije proizvoda koji standardom, kvalitetom i cenama konkurišu najpoznatijim svetskim brendovima. Portfolio naših proizvoda čine preparati za negu kože lica i tela, kao i preparati za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma, pažljivo kreirani od sirovina najboljeg kvaliteta.

Posebna pažnja poklanja se proveri kvaliteta svake pojedinačne serije proizvoda. Kompanija Koloid radi prema standardima ISO 9001 i HACCP, za koje poseduje i međunarodno priznate sertifikate.
Kompanija Koloid poseduje sopstveni proizvodni pogon, razvijen u saradnji sa partnerima iz Nemačke, Kanade i Amerike, koji sublimira nekoliko proizvodnih jedinica.  Proizvodna linija naših proizvoda odvija se u automatizovanim i poluautomatizovanim jedinicama, koje se prostiru na 600m 2 ,  a pod nadzorom stručnog kadra. Naš proizvodni pogon funkcioniše po principima vrhunskog standarda proizvodnog menadžmenta, počev od procesa ulaza sirovina, sve do finalnog proizvoda.

Izdvajamo za vas

Pogledajte najprodavanije proizvode koje naši kupci vole