Koloidno srebro poseduje antimikrobno, antigljivično i regenerativno dejstvo.

Prirodni imuno stimulator

U našoj kolekciji COLLOID HEALTH imamo tri vrste Srebrne vode: Porodično pakovanje sa dve boce od po 500 ml (15 ppm), Premium “Srebrna voda” od 30 ppm, i pojedinačno pakovanje Srebrne vode od 15 ppm. Srebrna voda od 15 ppm eliminiše patogene mikroorganizme, jača imuni sistem i pomaže kod infekcija i upala. Regeneriše ćelije, testirano deluje na više od 650 patogenih mikroorganizama, preporučuje se za poboljšanje imuniteta i opšteg stanja organizma, te reguliše pH balans. Pogodna je za sve uzraste. Srebrna voda od 30 ppm ima brže antimikrobno dejstvo, jača imuni odgovor, suzbija infekcije i upale te je efikasna alternativa antibioticima.

Izdvojeni proizvodi

Ag+ – prirodan antibiotik

Koloidno srebro je prirodni branilac organizma zahvaljujući submikroskopskim klastarima srebra. Njegovo pozitivno naelektrisanje ga povezuje s ćelijama bakterija, sprečavajući njihovo razmnožavanje. Nanočestice srebra deluju antimikrobno direktno na ćelijske membrane, oslobađajući jone metala i stvarajući reaktivne kiseonične vrste. Koloidno srebro je efikasno protiv više od 650 patogena, bez obzira na vrstu.

Najbolji izbor za prevenciju mnogih oboljenja

Srebro se koristi kao antibiotik od davnina zbog svojih pozitivnih efekata na organizam i kao prevencija mnogih oboljenja. Naučne studije su pokazale da koloidno srebro eliminiše 99% patogenih mikroorganizama, čineći ga prirodnim branilcem organizma. Takođe, srebro ima antioksidativno i zaštitno dejstvo u uslovima izloženosti stresu i štetnim agensima poput teških metala i UV zračenja.

Zeolit Duo Detox +

za kompletnu detoksikaciju organizma

Najsnažniji detoksikator organizma, sa visokim sadržajem klinoptilolita (više od 87%), je prirodan i netoksičan proizvod koji iz organizma u potpunosti eliminiše sve otrove i otpadne produkte. Pomaže organizmu da sam sebe brani i odbrani od otrovnih čestica, tako što ih vezuje u svoju molekularnu strukturu. Aktivirani zeolit u organizmu apsorbuje sve štetne materije, a u odnosu na druge detoksikatore njegova izvanredna prednost ogleda se u činjenici što se zajedno sa svim zarobljenim otrovima u kratkom roku izlučuje iz organizma putem urina, stolice i znoja. Pakovanje sadrži bočicu od 80 kapsula i bočicu od 70 grama zeolita u prahu.

Lista tegoba kod kojih koloidno srebro može da pomogne praktično je neograničena.

Jedinstvena snaga 22 biljke koja čuva srce i kardiovaskularni sistem

Circular biljne kapi su 100% prirodni proizvod za oralnu primenu, bazirani na ekstraktima iz 22 biljaka, delujući na kardiovaskularne probleme dugoročno. Osim toga, pozitivno utiču na funkciju jetre i stanje krvnih sudova, regulišući metaboličke procese i protok krvi. Sadrže više od 200 balansiranih materija koje brzo ulaze u krvotok, pružajući blagotvorno delovanje na arterije, kapilare i protok krvi. Kapi takođe normalizuju krvni pritisak, sprečavajući probleme poput tromboze i ateroskleroze, te smanjujući upale i otoke.

Brza regeneracija bolnih zglobova

MATRIX Bodycode suplement pruža dugotrajno olakšanje tegoba uzrokovanih degenerativnim promenama zglobova i kostiju. Redovnom upotrebom, smanjuje se ukočenost zglobova, jačaju ligamenti i tetive te održava strukturalni integritet tkiva. Aktivni sastojci poput Glukozamina, Hondoitina, Metilsulfonilmetana, L-Arginina i L-Prolina deluju sinergistički u regeneraciji tkiva, ublažavajući distorzije, dislokacije i povrede. Takođe, podstiču prirodnu sposobnost tela da zaustavi upalne procese u koštano-zglobnom sistemu.

Pomoćno sredstvo tokom redovne terapije kod respiratornih tegoba

Srebrna kap, kreirana po principima tehnologije koloidnog srebra, je moćan prirodni antibiotik koji eliminše patogene mikroorganizme na sluzokoži nosa. Ublažava simptome alergijske kijavice, upale sinusa i prehlade, olakšava disanje i čisti nosnu šupljinu. Razvrstana je u pet kategorija prema jačini dejstva: Sinalzan (menta, žalfija, timijan i bršljan), Srebrna kap (menta i eukaliptus), Srebrna kap (menta, žalfija, timijan), Srebrna kap (pantenol, propolis) i Srebrna kap (sa koloidnim srebrom).

Proizvodi na bazi jona srebra su efikasna alternativa antibioticima.

Sprej za grlo

Inovativna formula za momentalno olakšanje kod respiratornih infekcija

Jon srebra i nanočestice srebra neutralizuju patogene mikroorganizme u usnoj duplji, dok eterična ulja umiruju bol u grlu i olakšavaju iskašljavanje. Odabrana biljna ulja poput ehinacee, mente, propolisa, žalfije i timijana, zajedno s pantenolom, umiruju i oblažu grlo, smanjujući iritaciju i podstičući regeneraciju sluznice. Preparat smanjuje bol, nelagodnost i grebanje u grlu te olakšava gutanje hrane, preporučen je za smanjenje bola uzrokovanog kašljem i prehladom, sprečavanje upala u ustima, te za olakšanje disanja i neutralizaciju neprijatnog zadaha. Primena je preporučena za uzrast od 6 godina naviše.

Silver Dentist

Koloidno srebro u funkciji oralne zaštite

Tečnost sa širokim spektrom antimikrobnog dejstva efikasno uništava većinu patogenih mikroorganizama u usnoj duplji. Pored koloidnog srebra, sadrži esencijalna ulja mente, žalfije i ekstrakt čajnog drveta, pojačavajući borbu protiv bakterija. Idealan je dodatak svakodnevnoj oralnoj higijeni, pružajući osećaj svežine do 6 časova. Preporučuje se za održavanje oralne higijene, prevenciju gingivitisa, bolesti jezika, afti i drugih oboljenja u ustima, za uzrast 6+.

Osveživač daha

Formula za svež dah koja stvarno deluje

Jutarnji loš zadah, uzrokovan anaerobnim bakterijama i njihovim sumpornim jedinjenjima, pogađa više od 50% odraslih. “Osveživač daha” sadrži koloidno srebro, ekstrakte mente i morača, efikasno eliminišući loš zadah. Prirodni sastojci pružaju dodatnu pomoć u održavanju oralne higijene, ostavljajući prijatan dah.