POSTOJI LI EFIKASNO REŠENJE KOD CELOGODIŠNJIH ALERGIJA? POSTOJI! I TO 100% PRIRODNO!

POSTOJI LI EFIKASNO REŠENJE KOD CELOGODIŠNJIH ALERGIJA? POSTOJI! I TO 100% PRIRODNO!

Sigurno svi poznajemo nekoga ko se bori sa alergijama, s proleća izbegava izlazak napolje, stalno ima probleme sa disanjem i zapušenim nosem. Mnogi te simptome imaju ne samo u proleće već i tokom čitave godine. Ima li rešenja i kako se značajno poboljšava kvalitet života osoba sa alergijskim rinitisom?

Šta je celogodišnji alergijski rinitis?

Tegobe sa alergijskim rinitisom ne javljaju se sezonski, nego u bilo koje doba godine, a ponekad su stvarno celogodišnje, uz česte promene u intenzitetu. Taj oblik bolesti uzrokovan je alergenima sa kojima smo u kontaktu tokom čitave godine. U našim podnebljima su najčešći uzrok celogodišnjeg alergijskog rinitisa alergeni grinja, kućne prašine, ređe alergeni krznenih kućnih životinja ili buđi. Kod nekih bolesnika alergijski rinitis može biti celogodišnji sa sezonskim pogoršanjima. Te su osobe osetljive na celogodišnje i sezonske alergene. Smatra se da je alergija na grinje najvažniji pojedinačni faktor rizika za nastanak alergijskih bolesti.

Koji su znaci bolesti?

Znaci celogodišnjeg alergijskog rinitisa nalik su onima u sezonskom obliku bolesti: svrab, osećaj punoće i neprohodnost nosa, kijanje, šmrcanje, obilniji vodenasti sekret i smanjenje ili čak nestanak mirisa. Simptomi su obično uporniji, teži i dugotrajniji, a često je zapušenost nosa naročito istaknut simptom.
Često se navodi podatak da se mogu razlikovati tri oblika bolesti:

  • u jednom dominira kijanje
  • u drugom svrab u nosu i grlu
  • u trećem otok i tamnija pigmentacija donjih kapaka.

Prva pomoć kod alergija

Efikasno rešenje za zapušen nos ili nadraženo grlo mogu se naći u 100% prirodnim sprejevima na bazi koloidnog srebra koje dokazano, efikasno uništava veliki broj patogenih mikroorganizama.

Jedan od takvih prirodnih sprejeva je Sinalzan –  unikatna formula kreirana prema principima nanotehnologije koloidnog srebra, u kombinaciji sa ekstraktom bršljana i etarskim uljima mente, žalfije i timijana, koji ekspresno pomaže u otčepljivanju sinusa, ispiranju i čišćenju nosne šupljine i uspostavljanju balansa i prirodne vlažnosti sluzokože nosa. Sastojci preparata utiču na prohodnost disajnih puteva, suzbijajući pri tome patogene koji dospevaju na površinu sluzokože nosa. S obzirom na to da su izazivači respiratornih infekcija, prehlade i gripa, uključujući i sinusne probleme i probleme sa disanjem u najvećem broju slučajeva bakterije, sastojci preparata ih efikasno eliminišu, pružajući jak imuno odgovor. Ne sadrži kortikosteroide niti efedrin, te ne se ne može steći osećaj zavisnosti.

Kada su u pitanju tegobe izazvane alergijama koje se iz nosne šupljine spuštaju u grlo, najefikasnije prirodno rešenje je Sprej za grlo sa jonima srebra. U pitanju je Inovativna, antimikrobna formula na bazi koloidnog srebra i prirodnih, eteričnih ulja, koja pruža pouzdanu pomoć u eliminaciji patogena i momentalno olakšanje kod infekcija disajnih puteva (respiratornih infekcija). Svojim snažnim protivupalnim dejstvom koloidni rastvor srebra nakon veoma kratkog vremena  eliminiše patogene mikroorganizme iz usne duplje, a ostali sastojci razlažu sekret u gornjim disajnim putevima i smanjuju osećaj nadraženog grla koje grebe. Pogodan je i za decu straiju od 6 godina a aplikator omogućava laku i efikasnu primenu.

Sinalzan sprej za nos sa jonima srebra kompanije Koloid možete poručiti preko online shop-a: https://koloid.rs/product-category/zdravlje/kapi-za-nos/

Sprej za grlo možete poručiti preko online shop-a: https://koloid.rs/product/sprej-za-grlo-sa-jonima-srebra/

POSTOJI LI EFIKASNO REŠENJE KOD CELOGODIŠNJIH ALERGIJA? POSTOJI! I TO 100% PRIRODNO!

POSTOJI LI EFIKASNO REŠENJE KOD CELOGODIŠNJIH ALERGIJA? POSTOJI! I TO 100% PRIRODNO!