Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

Oslobodite se bola za 5 dana!

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

Zglob predstavlja spoj dve ili više kostiju. Postoje dve vrste spojeva elemenata skeleta: sinartroze i diartroze. Sinartroze su kontinuirani spojevi kostiju, gde se između zglobnih elemenata nalazi potporno tkivo. Diartroze su spojevi kostiju, kod kojih postoji šupljina između zglobnih površina i tzv. zglobna čahura. Ova vrsta spoja se naziva takođe i sinovijalni zglob.

Hrskavica je zaslužana za mobilnost svakog zgloba, od onih najmanjih zglobova šake do zgloba kuka. Hrskavica svojom sunđerastom masom oblaže zglobove i sprečava trenje između kostiju. Pravilna umerena i prilagođena fizička aktivnost jača mišiće oko zglobova. Sve što se ne koristi propada…tako je i sa zglobovima.

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

Koštano-zglobne bolesti

Hrskavica se sastoji iz glukozamina, hondroitin sulfata i kolagenih peptida, MSM-a i minerala. Propadanje hrskavice zglobova, posebno kolena,  nastaje kao posledica narušene ravnoteže između razgradnje i izgradnje hrskavice na štetu izgradnje.

Degenerativne promene zglobne hrskavice, koje zatim uzrokuju promene i na ostalim delovima zgloba (zglobna čaura, kost), a pre ili posle se karakterišu bolom i oštećenom funkcijom zgloba, nazivaju se arthrosis, osteoarthrosis ili osteoarthritis.

 • Artritis
 • Osteoarthrosis ili osteoarthritis
 • Reumatična oboljenja
 • Degenerativni  reumatizam
 • Upalni  reumatizam
 • Metaboličke bolesti zglobova i kostiju
 • Vanzglobni reumatizam
 • Diskus hernija
 • Išijas

 

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

Matrix- Boducode –Za regeneraciju zglobova

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

MATRIX – Kreira faktor biološkog matriksa i na taj način reguliše rast ćelije i regeneraciju zglobova, bez obzira na postojeće degenerativne procese.

 • Formira polipeptide koji podstiču rast hrskavice i obnavljaju oštećene zglobove.
 • Oboleli od artritisa i sa problemima u kolenima i leđima, kao i ograničenim kretanjem, uz Matrix Bodycode osetiće smanjenje simptoma i poboljšan kvalitet života.
 • Ciljano deluje na mesto bola u zglobovima i mišićima, oslobađa od bolova kroz 5-7 dana jer deluje antiinflamatorno, smanjuje zapaljenje, opušta mišiće i regeneriše tkivo, olakšava pokrete i znatno skraćuje period oporavka.
 • Pomaže regenerativnim procesima u zglobovima, zaustavlja bol i potpuno obnavlja hrskavicu u oštećenim zglobovima.
 • Podstiče stvaranje kolagena i elastina, najvažnijih elemenata hrskavičnog tkiva. Jača koštano vezivno tkivo, smanjuje propadanje hrskavice, regeneriše oštećena tkiva, zglobove i ligamente.

 

Preporučuje se kod:  artoze, artritisa, diskus hernije, išijasa, spondiloze, gihta, sportskih povreda, bolova u ramenu, leđima, kolenima, kukovima.

Takođe se preporučuje sportistima i osobama izloženim teškom fizičkom naporu.

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

Komentari korisnika Matrix- Bodycode preparata

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode

 

“Baš je dobro… kupujem redovno Srebrnu vodu Koloid i uzela sam mojima Matrix pre desetak dana, kažu da osete poboljšanje, baka ima problem sa kolenom… Smanjen bol i vraća pokretljivost.”

 

————-

“Dobar dan, želim da vam javim da nemam vise tolike bolove u kolenu i da malo bolje hodam, ali otok nikako da spadne, da li će spasti otok, to me sad jedino prine? Ne pijem ni jedne drige lekove sem Matrixa i ponekad popijem brufen, da li treba još neke lekove da pijem uz matrix protiv otoka  kolena? I stavljam hladne obloge. Danas je 6-ti dan kako pijem matrix.

Joj hvala Vam puno pao mi je kamen sa srca. Iskreno bila sam skeptična u vezi Matrixa, ali sada sam 100 posto sigurna, hvala vam puno i nastaviću dalje da ih pijem.”

 

————

“Svaka cast za preparat, imala sam bol u kuku koji se prenosio na desno koleno… već kroz par dana mi se bol smanjio, krećem drugu kutiju da pijem…”

 

Mika Racković

“Narode od prve kutije nemam bola a imala sam 21 hemo, 12 zračenja 3 operacije pojedene koske sad sam se preporodila mogu sve rukama radit ne boli kičma dr onkolog začuđeni kad mi viđeli ruke kolik napredak”

Oslobodite se bola za 5 dana uz Matrix BodycodeOslobodite se bola za 5 dana uz Matrix Bodycode