Jak imunitet – najbolje zdravstveno osiguranje

Hranljive materije, a samim tim i srebro, čovek unosi putem hrane. Modernizacija društva uvela je masovnu primenu veštačkih đubriva u poljoprivredi, čime je uništeno čak 85% prirodnog izvora srebra u zemljištu. S obzirom na činjenicu da u hrani koju čovek koristi srebra nema u dovoljnim količinama, neophodno je njegovo naknadno unošenje, pogotovo u situacijama kada se ishrana zasniva na biljkama, uzgajanim korišćenjem veštačkog đubriva, što je danas najčešći slučaj.

Hiljadama godina pre nego što je stvoren prvi antibiotik, srebro je korišćeno kao osnovno sredstvo u rešavanju brojnih zdravstvenih problema. I mada je rapidnim rastom farmaceutske industrije ova činjenica  stavljena u drugi plan, mnogobrojna istraživanja stručnjaka u proteklim decenijama potvrdila su da osim srebra, u prirodi ne postoji drugo sredstvo koje blagotvornije deluje na opšte zdravlje čoveka, bez ikakvih neželjenih dejstava.

Srebro kao katalizator

Srebro funkcioniše poput katalizatora, blokirajući pojedine enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. Iz tog razloga, ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se, nakon čega ih iz tela izbacujemo putem sistema organa za izlučivanje. Ovaj proces se odvija toliko brzo i efikasno, da nijedan mikroorganizam ne stigne da mutira i stekne rezistentnost. Istovremeno, ćelije našeg tkiva ostaju netaknute, jer su proces i mehanizam kojima one sebi obezbeđuju kiseonik u potpunoj suprotnosti od procesa koji koriste mikroorganizmi.

 

Srebro

Čuva vaše zdravlje i podiže imunitet!

Srebro nije teški metal. Ono je 100% prirodno, neškodljivo, netoksično i antialergijsko. Svaki unos srebra čistoće 99,99 Ag+ u koloidnom obliku (10 čestica srebra na milion čestica vode, ili 10 mg/l) koji je višak, nije potreban organizmu i telo ga izbacuje. Imajući u vidu da je srebro jednovalentan element, svaka mogućnost predoziranja i interakcije sa drugim lekovima je isključena, kako kod ljudi, tako i kod životinja.

100%

Prirodno, potpuno neškodljivo, netoksično i nealergijsko.

Budi zdrav – produži život!

Srebro

Još uvek nije identifikovan slučaj da bi oralna primena koloidnog srebra, samostalno ili u sadejstvu sa drugim preparatima, mogla izazvati bilo kakve negativne efekte.

Jača imuni sistem

Srebro

Uneto u organizam u koloidnom obliku, srebro pomaže da se zaštitimo od bolesti,  gripa, prehlada, upala i ojačamo imuni sistem, da se podmladimo i budemo puni energije. Srebro takođe pomaže u otklanjanju simptoma hroničnog umora.

Najmoćniji prirodni antibiotik

Srebro

Koloidno srebro, kao prirodni antibiotik, svoj najbolji učinak postiže kada se koristi kao preventivno sredstvo. Ono u organizmu kreira rezervni imuni sistem, čuva T limfocite i obavlja deo posla za njih. Mnoge bolesti nastaju isključivo usled pada imuniteta, što implicira deficitom T limfocita.