Dva načina da tretirate svoju kožu

Pozitivnim nabojem nanomolekula srebra vrši se stimulacija kolagena u ranim znacima starenja

Jedinstvena formula sjedinjuje srebrne jone (čistoće 99,99Ag+) sa esencijalnim sastojcima potrebnim za negu kože

Poznato je da je srebro, kao prirodni element, najpouzdaniji saveznik u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji se nastanjuju na koži lica. Srebrni joni (čistoće 99,99Ag+) umiruju iritiranu kožu, regenerišu je i obezbeđuju joj pH balans – jednostavno i sa dugotrajnim efektom.

Srebrna kozmetika se brzo apsorbuje i pouzdan je izvor kontinuirane vlažnosti, čime kožu štiti od isušivanja, a bioaktivne komponente održavaju balans između njene mladalačke vitalnosti i hidratantnih potreba. Srebrna krema kao i serum, snagom jona srebra, prodiru duboko u kožu, čime je održavaju vlažnom, gipkom i zdravom. Kompozicija izuzetno regenerativnih sastojaka kožu lica hrani prirodnim sastojcima i štiti je od negativnih spoljašnjih uticaja, poput vetra, UV zraka, temperaturnih oscilacija ili mikroorganizama. Prilagođena je svim tipovima kože.

Sadrži čak 11 aktivnih ANTI-AGE komponenti

Formulisali smo savršenu teksturu za blistavu svežinu lica!

Tehnologijom poslednje generacije kreirali smo KOZMETIKU SA SREBRNIM JONIMA, ko­ja u sebi sadrži čak 11 aktivnih ANTI-AGE kom­po­nenti: koenzim Q10, hijaluronsku kise­li­nu, ekstrakt Aloe, vitamin E, ši buter, ka­kao buter, ulje semenki grožđa, ulje avo­­kada, argana i jojobe.

Hidratacija

Hidratacija kože i blistavost tena

Kolekcija za hidrataciju kože sadrži Dnevnu srebrnu kremu i Silver Elixir (aktivni sprej za lice sa jonima srebra i hijaluronom). Dnevna srebrna krema se brzo apsorbuje i koži obezbeđuje kontinuiranu vlažnost.

Jedanaest bioaktivnih komponenti štite kožu lica od isušivanja, a redovnom primenom održavaju balans između njene mladalačke vitalnosti i hidratantnih potreba. Krema prodire duboko u kožu i na taj način je održava vlažnom, gipkom i zdravom.

Naglašene bore posledica su usporenog metabolizma kože lica, odnosno gubljenja njene sposobnosti da duboko u ćelijama proizvodi energiju. Redovnom upotrebom dnevne kreme vaša koža će osetiti sve njene benefite – vraćenu gipkost, lepotu i energiju kože lica.

Anti-age kolekcija za momentalno zatezanje kože lica – snaga jona srebra i hyalurona poslednje generacije

Intenzivna formulacija vrhunskih anti-age komponenti, efikasno tretira zrelu kožu na mestima gde se pojavljuju znakovi starenja. Dubinski regeneriše kožu i redukuje postojeće znakove starenja, popravlja tonus kože i hidrira je. Stimuliše i jača imuni sistem ćelija kože, vraćajući joj mladalački sjaj.

Naglašeno efikasnu formulu Seruma za lice čini kombinacija jona srebra (čistoće 99,99Ag+) i visokokvalitetnih sastojaka, koji kožu lica hrani od iznutra ka spolja, čime se pospešuje cirkulacija i stimuliše prirodno lučenje kolagena.

Nega i čišćenje kože jonima srebra

Najsavremenija tehnološka dostignuća u primeni nanotehnologije, omogućila su trajno integrisanje jona srebra u tkaninu srebrne rukavice. Značaj ovakve primene leži u prirodnoj sposobnosti srebra da uništava bakterije, uzročnike velikog broja kožnih oboljenja.

Takođe, joni srebra ne dozvoljavaju zadržavanje istih na tkanini Srebrne rukavice, već ih uništavaju u najkraćem mogućem roku. Nakon dubinskog čišćenja, na licu se formira elektrostratički srebrni film, koji onemogućava prodor nečistoća i mikroorganizama.

Osim Srebrne rukavice, kolekcija za čišćenje kože obuhvata i Rosu, sprej za lice sa jonima srebra, koji pomaže kod upalnih procesa kože kao što je rosacea, i kod dubinskog čišćenja pora.

Izdvajamo za vas iz kolekcije za kozmetiku

Pogledajte najprodavanije proizvode koje naši kupci vole