Koloidno srebro

PRIRODNA REGENERACIJA ORGANIZMA​

Zeolit

PRIRODNA DETOKSIKACIJA ORGANIZMA​

Za izvrstan psiho-fizički i zdravstveni status tela

Zeolit – kamen života

Konstantna pospanost, umor i pad energije su siguran pokazatelj da je vreme za čišćenje organizma koje vraća energiju i poboljšava zdravlje. Zeolit je najjači prirodni detoksikator, antioksidans i zaštitnik imunog sistema. Pomaže organizmu da sam sebe brani i odbrani od otrovnih čestica, na taj način što ih vezuje u svoju saćastu molekularnu strukturu i bez zadržavanja izlučuje iz tela. Aktivirani zeolit velike čistoće apsorbuje sve štetne materije u organizmu. Preventivna upotreba zeolita za ljudsku upotrebu je najveća pomoć imunom sistemu – čuvaru našeg zdravlja.

Šta je Zeolit duo detox+?

Specijalna formula zeolita sa izuzetno korisnim dejstvom, svoju praktičnu primenu ima u detoksikaciji celokupnog organizma, tretiranju širokog dijapazona oboljenja uključujući i kožna. Zeolit duo detox+ utiče na sposobnost imunološkog sistema da se suprotstavi infekcijama i ima snažan uticaj na smanjenje nivoa slobodnih radikala, jer iz organizma eliminiše teške metale.

Izdvojeni proizvodi

Sa svojim dvojakim dejstvom, Zeolit duo detox+ u prahu i kapsulama utiče na kompletnu detoksikaciju organizma.

Zeolit prah

mineral sa jakim antioksidativnim dejstvom

Zeolit prah se koristi za detoks gornjeg digestivnog trakta, počev od usne duplje, pa sve do debelog creva, pri čemu ima snažan uticaj na smanjenje nivoa slobodnih radikala u organizmu. Zeolit izuzetne čistoće vrši detoksikaciju organizma, omogućavajući stvaranje zdravih uslova za unošenje hranljivih sastojaka i iznošenje raspadajućih produkata metabolizma iz ćelija. Unosom zeolitskog praha u oralnom obliku sprečava se poguban uticaj toksina (organskih i hemijskih). Primena zeolit klinoptilolita temelji se na bio fizičkim svojstvima i svojstvu jonske izmene, pri čemu se već u gastrointestinalnom traktu vezuje 40% teških metala, a 60% toksina se vezuje u krvotoku na ćelijskom nivou. Ovakvo čišćenje organizma omogućava podizanje imunog sistema i remineralizaciju oštećenih ćelija.

Silikatni mineral u kapsulama za snažan detoks tretman

Najjači prirodni detoksikator, antioksidans i zaštitnik imunog sistema u kapsulama, koristi se za tretman donjeg digestivnog trakta. Aktivirani zeolit apsorbuje štetne materije u organizmu, jača imunitet, redukuje umor i osećaj iscrpljenosti, pomaže u regulaciji nivoa šećera i masnoće u krvi…. Jak je adsorbent bakterijskih toksina, mitotoksina i drugih nečistoća koji mogu dovesti do oboljenja u organizmu.

Zeolit Duo Detox +

za kompletnu detoksikaciju organizma

Najsnažniji detoksikator organizma, sa visokim sadržajem klinoptilolita (više od 87%), je prirodan i netoksičan proizvod koji iz organizma u potpunosti eliminiše sve otrove i otpadne produkte. Pomaže organizmu da sam sebe brani i odbrani od otrovnih čestica, tako što ih vezuje u svoju molekularnu strukturu. Aktivirani zeolit u organizmu apsorbuje sve štetne materije, a u odnosu na druge detoksikatore njegova izvanredna prednost ogleda se u činjenici što se zajedno sa svim zarobljenim otrovima u kratkom roku izlučuje iz organizma putem urina, stolice i znoja. Pakovanje sadrži bočicu od 80 kapsula i bočicu od 70 grama zeolita u prahu.