Colloid prirodni preparati sa jonima srebra služe višestrukoj zaštiti.

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Naši savremeni, jednostavni ECO FRIENDLY proizvodi mogu vam olakšati život kada su u pitanju lična higijena i zaštita uređaja u domu. Fokusirani na koncept prirodnih sastojaka, sa baznom komponentom jona srebra, raznovrsna paleta proizvoda kućne nege na potpuno prirodan način pruža sigurnu zaštitu i pouzdanu odbranu od zagađivača i patogena.

 

Iako se smatra da prirodna sredstva imaju slabije dejstvo u odnosu na savremena (hemijska) sredstva za čišćenje, praksa govori suprotno – oni i te kako obavljaju svoj posao.

 

Airconditioner cleaner

Antimikrobna formula sa jonima srebra za čist prostor u domu ili kancelariji

Airconditioner cleaner je protektivno sredstvo koje se svrstava u sam vrh tehnoloških inovacija kada je u pitanju zaštita zdravlja u prostoru u kome se koristi klima uređaj. Čestice srebra djeluju aktivno, zadržavaju se na filteru klima uređaja, dezinfikuju ga, uništavaju postojeće i spriječavaju dalji razvoj štetnih mikroorganizama u prostoru. Ovakvim postupkom vazduh u prostoru u kome se koristi klima uređaj zaštićen je od patogena sa kojima se svakodnevno susrećemo. Zbog prirodnog i aromaterapijskog dejstva preporučuje se i za neutralizaciju duvanskog dima u prostorijama.