Colloid prirodni preparati sa jonima srebra služe višestrukoj zaštiti.

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Naši savremeni, jednostavni ECO FRIENDLY proizvodi mogu vam olakšati život kada su u pitanju lična higijena i zaštita uređaja u domu. Fokusirani na koncept prirodnih sastojaka, sa baznom komponentom jona srebra, raznovrsna paleta proizvoda kućne nege na potpuno prirodan način pruža sigurnu zaštitu i pouzdanu odbranu od zagađivača i patogena.

 

Iako se smatra da prirodna sredstva imaju slabije dejstvo u odnosu na savremena (hemijska) sredstva za čišćenje, praksa govori suprotno – oni i te kako obavljaju svoj posao.

 

Anti mosquitos vlažne maramice

Sigurna zaštita od komaraca, krpelja i ostalih insekata

U pitanju su maramice potopljene u ip3535® emulziju, koju preko 30 godina proizvodi nemački gigant Merck. Obogaćene su prirodnom aminokiselinom ß-alanin, čija je efikasnost potvrđena i preporučena od strane zvaničnih tela kao što su centri za kontrolu bolesti i agencije za zaštitu životne sredine. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) anti mosquitos maramice preporučuje u borbi protiv malarije, Zika i Dengue virusne groznice, kao i groznice zapadnog Nila.

Ovaj revolucionarni proizvod idealna je preventiva za čitavu porodicu (mogu je koristiti i bebe od 24 meseca), kao i kućni ljubimci, a njihovim korišćenjem potpuno ste bezbedni od ujeda komaraca, krpelja, muva, vaški i drugih insekata.

Airconditioner cleaner

Antimikrobna formula sa jonima srebra za čist prostor u domu ili kancelariji

Airconditioner cleaner je protektivno sredstvo koje se svrstava u sam vrh tehnoloških inovacija kada je u pitanju zaštita zdravlja u prostoru u kome se koristi klima uređaj. Čestice srebra deluju aktivno, zadržavaju se na filteru klima uređaja, dezinfikuju ga, uništavaju postojeće i sprečavaju dalji razvoj štetnih mikroorganizama u prostoru. Ovakvim postupkom vazduh u prostoru u kome se koristi klima uređaj zaštićen je od patogena sa kojima se svakodnevno susrećemo. Zbog prirodnog i aromaterapijskog dejstva preporučuje se i za neutralizaciju duvanskog dima u prostorijama.