Colloid prirodni preparati sa jonima srebra služe višestrukoj zaštiti.

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Naši savremeni, jednostavni ECO FRIENDLY proizvodi mogu vam olakšati život kada su u pitanju lična higijena i zaštita uređaja u domu. Fokusirani na koncept prirodnih sastojaka, sa baznom komponentom jona srebra, raznovrsna paleta proizvoda kućne nege na potpuno prirodan način pruža sigurnu zaštitu i pouzdanu odbranu od zagađivača i patogena.

Colloid prirodni preparati sa jonima srebra služe višestrukoj zaštiti – štite ruke od kontaminacije, ali i od komaraca, štite ekrane mobilnih telefona od prisustva patogenih mikroorganizama i klima uređaje u vašem domu ili kancelariji.

Iako se smatra da prirodna sredstva imaju slabije dejstvo u odnosu na savremena (hemijska) sredstva za čišćenje, praksa govori suprotno – oni i te kako obavljaju svoj posao.

Sa velikom snagom delovanja, joni srebra u našim proizvodima deluju kao katalizator, blokirajući određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu, usled čega ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se.

Revolucionarna formula sa česticama nano srebra u kombinaciji sa 5 biocida
(bez alkohola), za dezinfekciju ruku, lica i tela.

Silver antibacterial wet wipes

Jer srebro ruke čini čistim, a koži prija

Antibakterijske i dezinfekcione vlažne maramice su revolucionarna formula sa česticama nano srebra u kombinaciji sa 5 biocida (bez alkohola), za dezinfekciju ruku, lica i tela. Preporučuju se osobama svih uzrasta za ličnu zaštitu od bakterija i virusa, kao i za dezinfekciju ruku, lica i ostalih delova tela izloženih zarazi ili kontaminiranim površinama. Preporuka je da ih koriste i bolesne osobe za dezinfekciju i osveženje ruku, lica i tela, kao i za brisanje predmeta u neposrednoj okolini. Silver wet wipes su idealna prevencija i odličan dezinfikator dečijih igračaka, kao i ostalih predmeta sa kojima deca dolaze u kontakt.

Anti mosquitos vlažne maramice

Sigurna zaštita od komaraca, krpelja i ostalih insekata

U pitanju su maramice potopljene u ip3535® emulziju, koju preko 30 godina proizvodi nemački gigant Merck. Obogaćene su prirodnom aminokiselinom ß-alanin, čija je efikasnost potvrđena i preporučena od strane zvaničnih tela kao što su centri za kontrolu bolesti i agencije za zaštitu životne sredine. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) anti mosquitos maramice preporučuje u borbi protiv malarije, Zika i Dengue virusne groznice, kao i groznice zapadnog Nila.

Ovaj revolucionarni proizvod idealna je preventiva za čitavu porodicu (mogu je koristiti i bebe od 24 meseca), kao i kućni ljubimci, a njihovim korišćenjem potpuno ste bezbedni od ujeda komaraca, krpelja, muva, vaški i drugih insekata.

Mobile cleaner

Uklanja sve nevidljive nečistoće sa mobilnog telefona

Inovativno rešenje sa česticama srebra je proizvod najnovije generacije, posebno dizajniran za korisnike mobilnih uređaja sa touch screen ekranom, koji su zbog načina korišćenja najviše izloženi direktnom spoljašnjem uticaju mikroorganizama. Idealan je za čišćenje i zaštitu mobilnih uređaja od patogena. Redovnim prskanjem spreja na površinu mobilnog uređaja, čestice srebra se zadržavaju na njegovoj površini duže vremena, pri čemu na displeju i ostalim površinama telefona formiraju nevidljivi elektrostatički film koji blokira dalje taloženje neželjenih mikroorganizama i prljavštine.

Prema istraživanjima, ljudi u proseku uzimaju telefon u ruke oko 76 puta dnevno, a štetni patogeni, poput uporne bakterije Ešerihije koli, imaju sposobnost preživljavanja na ekranima mobilnih telefona i do četiri dana.

Pored mobilnih uređaja, Mobile cleaner-om se mogu čistiti, održavati i štiti ekrani: TV uređaja, laptop uređaja, desktop računara, tableta, kao i predmeta i uređaja koje svakodnevno koristimo. Nta lanca transporta elektrona učestvuje u aerobnoj ćelijskoj respiraciji, generišući energiju.

Mobile cleaner

Antibakterijska formula sa jonima srebra za čist prostor u domu ili kancelariji

Airconditioner cleaner je protektivno sredstvo koje se svrstava u sam vrh tehnoloških inovacija kada su u pitanju zaštita i zdravlje organizma u prostoru u kome se koristi klima uređaj. Čestice srebra deluju aktivno, zadržavaju se na filteru klima uređaja, dezinfikuju ga, uništavaju postojeće i sprečavaju razvoj ostalih štetnih mikroorganizama u prostoru. Ovakvim postupkom vazduh u prostoru u kome se koristi klima uređaj zaštićen je od zaraza i infekcija sa kojima se svakodnevno susrećemo. Joni srebra koji se emituju raspršivanjem spreja u klima uređaj jačaju imunitet i smiruju alergijske reakcije. Antimikrobna svojstva jona srebra štite od potencijalnih infekcija koje mogu nastati tokom boravka u zatvorenom prostoru. Zbog prirodnog i aromaterapijskog dejstva preporučuje se i za neutralizaciju duvanskog dima u prostorijama. Joni srebra imaju sposobnost da eliminišu veliki broj mikroorganizama (više od 650), pri čemu se ponašaju kao katalizator koji ih uništava.