You are currently viewing „Nano borci“ – podrška obrazovnom sistemu Republike Srbije

„Nano borci“ – podrška obrazovnom sistemu Republike Srbije

Donacija Fondacije Novak Đoković i kompanije Koloid svim đacima prvacima u Srbiji:
Dodela 100.000 paketa za zaštitu zdravlja na bazi srebrnih jona

U želji da pomognu i podrže osnovne škole širom Srbije, Fondacija Novak Đoković će u saradnji sa kompanijom Koloid i Galenika pharmacijom, a uz podršku Privredne komore Srbije, 30. oktobra u 10:00 časova donirati prvi od 100.000 paketa za zaštitu zdravlja đacima prvih razreda svih osnovnih škola u Srbiji, ispred OŠ „Drinka Pavlović“, u Kosovskoj 19 u centru Beograda.

Pakete, koji uključuju “Srebrnu Masku”- barijernu masku sa integrisanim jonima srebra i zeolitom i gelove za suvo pranje ruku sa jonima srebra, kao zaštitu od patogenih organizama, dobiće 64.175 prvaka iz 1263 osnovnih škola u 17 školskih okruga širom Srbije tokom meseca oktobra.

Nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Maja Kremić, uručiće prvi kontigent zdravstvenih paketa u beogradskom školskom okrugu i đacima prvacima osnovne škole “Drinka Pavlović” i donirati Srebrne maske i gelove za suvo pranje ruku, a u okviru humanitarnog projekta „Nano borci – podrška obrazovnom sistemu Republike Srbije“. Uručenju će prisustvovati i predstavnici Privredne komore Srbije, Galenika pharmacije i kompanije Koloid.

Donaciju će medijski propratiti Tanjug, Telegraf, Kurir, Slika Vest, TV Studio B, TV Pink.