Kako pobediti slabu cirkulaciju i pročistiti krv i krvne sudove?

Kako pobediti slabu cirkulaciju i pročistiti krv i krvne sudove?

Cirklacija krvi je veoma važna kako bi hranljive materije kao i kiseonik došli do vašeg organizma a ukoliko je ona oslabljena smatra se da krv ne stiže tamo gde je potrebna i da su tvoji organi „gladni“ za ovim esencijalnim materijama što za posledicu ima smanjen transport elemenata neophodnih za rad ćelija kao što su kiseonik i glukoza.

Nakupljanje plaka i očvršćavanje zidova krvnih sudova dovodi do sužavanja ili blokiranja krvnih sudova što je najčešća posledica loše cirkulacije. Ono sto je takođe povezano sa ovim problemom su i dijabetes, oboljenje štitne  žlezde,  hipertenzija i gojaznost.

Simptomi loše cirkulacije

  • Hladne ruke, stopala i prsti
  • Ukočenost u rukama i nogama
  • Oticanje u stopalima, zglobovima i nogama
  • Osećaj težine u nogama
  • Bol u nogama i promena boje na koži

Ozbiljnije bolesti koje mogu da dovedu do loše cirkulacije u nogama

  • Bolest perifefne arteriije
  • Krvni ugrušak ili tromb
  • Proširene vene
  • Dijabetes

 

Kako poboljšati cirkulaciju u celom organizmu

Pored medikamenata koji se koriste kod najtežih oblika  za poboljšanje cirkulacije, ipak je najbolje blagovremeno uvesti zdrave navike i promeniti životni stil.

Prirodni preparati su uvek dobar izbor u očuvanju zdravlja, s toga je naša topla preporuka proizvod na bazi 22 biljke – Circular biljne kapi.

Circular biljne kapi su stvorene sa namerom da pomognu u borbi protiv komplikacija izazvanih lošom centralnom i perifernom cirkulacijom, insulinskom rezistencijom, dijabetesom, povišenim vrednosima holesterola i triglicerida, proširenim venama i trombozama, srčanom insuficijencijom, povišenim krvnim pritiskom, kao i nakon preživljenog infarkta i moždanog udara.

Napravljene su na bazi vodenoalkoholnih ekstrata i hidrolata izdvojene iz čak 22 vrste biljaka (Lincura, Đumbir, Imela, Hlorela, Amla, Kleka, Hajdučka trava, Ruzmarin, Trava Iva, Kopriva, Beli pelin, Moringa, Glog, Asai, Ašvaganda, Mangosten, Matičnjak, Nana, Žalfija, Vranilova trava, Paprika i Beli luk).

Uloga Circular kapi je da na potpuno prirodan način svojim antioksidantivnim dejstvom čiste  krv, poboljšaju dotok kiseonika u krvotok i na taj način regulišu protok krvnih sudova. Ulaskom u krvotok kapi donose kiseonik iz čak 22 lekovite biljke, čime se vrši prohodnost i detoksikacija krvnih sudova.

Samo zdravim navikama i promenom životnog stila možemo doći do krajnjeg cilja a to je bolja cirkulacija krvi u nogama i čitavom organizmu.

Komentari korisnika Circular biljnih kapi

„Kupila sam cirkular kapi. Pijem ih 20 dana. Tačno je što ste rekli da pomažu krvnim sudovima, sniženju sećera. Imam sećer pazim šta jedem ali mi šećer nije bio dobar. Od kako pijem kapi stabilniji mi je a noge su odmah počele da me manje bole.“ – Radmila Ćirić

——————————————————————–

„Sve pohvale za Cirkular. Moj otac je već 37 godina šećeraš, stopala su mu bila jako crna tj kapilari. Počeo sam da mu dajem Cirkular, trentno trošimo 5 bočicu, 80% onog crnila na stopalima je nestalo da ne poveruje čovek. Nadam se još nekoliko bočica da potroši da će potpuno nestati u šta sam siguran. Moja iskrena preporuka za svakog ko ima komplikacije sa perifernim krvnim sudovima.“ – Mirko Filipović

——————————————————————–

„Naručio sam i pijem već šest dana maksimalnu dozu 3 x 30 kapi, šećer tip 2 i mogu vam preporučiti trnjenje u prstima na ruci više nema a i ruke nisu hladne, isti slučaj i sa nogama, manje trnjenje i polako se temeperatura vraća noge više nisu hladne, kao pre  napominjem pijem šesti dan…“ – Novica Sangić

——————————————————————–

„Koristim Cirkular skoro pola godine, preventivno dva puta dnevno. Veoma sam zadovoljna, daje mi više energije i vitalnosti. Zdravlje donosi dobra prokrvljenost celog organizma.“ – Zorica Zarić

——————————————————————–

„Sve pohvale za kapi…dijabetičar sam već dugo i imala sam probleme sa nogama, jedva sam dolazila do posla koji nije daleko od kuće. Kapi pijem već nedelju dana i ne mogu da verujem da mogu do posla bez stajanja. Sve pohvale, piću ih dok sam živa jer su samo biljke.“ – Zorica Pejović Labudović