Kako brzo regenerisati kožu lica?

Kada želimo da nam koža sija često menjamo režim ishrane. Ipak, nije loše ni uvesti režim konzumiranja napitaka. Dermatolozi su odredili čitav meni, odnosno, šta bi trebalo da pijemo tokom dana da bi uradili potpuni detoks lica i ujutru se probudili sa čistijom i lepšom kožom!
Pre svega tokom celog dana, imperativ je da popijete 8 čaša vode, mada to ste znali i od ranije. Nema ništa zdravije od toga, pa će samim tim i koža biti takva.

Ujutru popijte čašu zelenog soka, koga pravite sa keljom, zelenim jabukama, celerom, krastavcem, djumbirom i limunom. Za ovaj napitak potreban vam je sokovnik ili blender. Ovo je sjajan izvor vitamina koji regeneriše ćelije i obnavlja kožu.

Nakon toga možete popiti kafu sa sojinim mlekom. Sojino mleko je fantastično za bore, tamne mrlje i daje koži mladalački izgled.

Tokom popodneva popijte, u razmaku od dva ili tri sata, po šolju zelenog čaja. Ovaj čaj je fenomenalan, pravi je antioksidant i pomoćiće kod raznih upala kože.

Uveče popijte sok od svežeg nara. Nar, kao i zeleni čaj predstvalja antioksidant koji daje koži bolji tonus, ali ima u sebi svojstvo da prirodno popunjava fine linije jer proizvodi kolagen. Dakle, manje bora uz pomoć nara!

Na kraju, pre spavanja popijte čašu vode u kojoj su prethodno ubačeni komadi krastavca. U čaši ovakve vode imaćete magnezijum kalijum i supstance koje hidriraju kožu i uspostavljaju normalne Ph vrednosti.
Pokušajte samo ovo da konzumirate u toku dana i rezultati će biti vidljivi na koži, a i organizam će biti zahvalan.

Ne zaboravite, za vrhunski tretman čišćenja kože koristite Srebrnu rukavicu (Silver glove) iz kolekcije Colloid cosmetics.
https://koloid.rs/proizvod/srebrna-rukavica/

Za obnavljanje kože koristite FACE SERUM I DNEVNU I NOĆNU KREMU sa jonima srebra https://koloid.rs/kozmetika/