Snažan imuni sistem

Zamenjuje sve imuno preparate

Jak imunitet – najbolje
zdravstveno osiguranje

Imuni sistem je i stvoren da bi lečio sam sebe, ali svakako je potrebno da mu pomognemo u tome. Srebro nije teški metal, ono je 100% prirodno, potpuno neškodljivo, netoksično antialergijsko.

Koloidno srebro, kao prirodni antibiotik, svoj najbolji učinak postiže kada se koristi kao preventivno sredstvo. Ono u organizmu kreira rezervni imuni sistem, čuva T limfocite i obavlja deo posla za njih. Mnoge bolesti nastaju isključivo usled pada imuniteta, što implicira deficitom T limfocita.

Srebro
kao katalizator

Srebro funkcioniše poput katalizatora, blokirajući pojedine enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. Iz tog razloga, ovi izazivači bolesti ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se, nakon čega ih iz tela izbacujemo putem sistema organa za izlučivanje.
Ovaj proces se odvija toliko brzo i efikasno, da nijedan mikroorganizam ne stigne da mutira i stekne rezistentnost. Istovremeno, ćelije našeg tkiva ostaju netaknute, jer su proces i mehanizam kojima one sebi obezbeđuju kiseonik u potpunoj suprotnosti od procesa koji koriste mikroorganizmi.

Imunitet

Izdvajamo za vas iz kolekcije za imunitet

Kolekcija srebrnih kapi za nos

Srebrna kap, kolekcija kapi za nos sa jonima srebra i biljnim dodacima, je sredstvo za higijenu nosnih kanala. Uspešno suzbija i umanjuje prisutnost patogenih mikroorganizama ko­ji pu­tem vazduha dospevaju na po­vr­šinu slu­zokože nosa. Koristi se u pre­ven­ciji i ub­la­žavanju intenziteta infekcija respiratornog trakta. Pomaže kod začepljenja nosa, ispira i čisti nos­nu šupljinu, a sluzokoži vraća njenu prirodnu vlažnost. Kolekcija sadrži 5 različitih kapi za nos.

Srebrna Voda Sadrži jone srebra – najdelotvorniji prirodni antibiotik

Srebrna voda je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Sadrži jone srebra – najdelotvorniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, smanjuje prisutnost patogenih mikroorganiza i ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

Kolekcja za grlo i usnu duplju

Svojim snažnim dejstvom joni srebra (nakon samo nekoliko sekundi od momenta aplikovanja spreja), neutrališu i suzbijaju patogene mikroorganizme iz usne duplje, prirodno rešavaju KANDIDU u usnoj duplji, eliminišu bakterije i uzročnike infekcija, dok lekovitošću biljnih esencija razlažu sekret u gornjim disajnim putevima i oblažu usnu duplju.

Izdvajamo za vas iz kolekcije za imunitet

Pogledajte najprodavanije proizvode koje naši kupci vole