Često čujemo kako je imunitet najvažniji u odbrani od prehlade, gripa, virusa i raznih drugih oboljenja i kako je važno da ga održavamo stabilnim i jakim.

Da bi smo znali kako da ga ojačamo, važno je da znamo i šta ga narušava.

 

Šta nepovoljno utiče na imuni sistem?

 

  • loša ishrana
  • nedovoljno sna
  • prekomerna ili nedovoljna fizička aktivnost
  • stresne situacije
  • hroničan umor
  • upalna stanja i hronične virusne infekcije

 

Svi ovi faktori u velikoj meri utiču na slabljenje imunog sistema čineći nas podložnijim virusnim i bakterijskim infekcijama, prehladama i drugim oboljenjima.

 

Imuni sistem organizma sastoji se od niza različitih ćelija, tkiva i organa čiji je osnovni zadatak da zaštiti organizam od nepoznatih supstanci odnosno antigena.

Imunitet predstavlja sposobnost organizma da se brani od njemu stranih ili štetnih materija koje mogu uzrokovati oboljenje, utiče na dužinu trajanja bolesti i ubrzava ozdravljenje.

 

 

Kako možemo pomoći jačanju imunog sistema?

 

 

Ishrana

 

Celokupna uravnotežena ishrana igra veliku ulogu kada je u pitanju jačanje imunog sistema.

Unos voća i povrća bogatih antioksidantima, vitaminima i vlaknima pružiće imunološkom sistemu prirodnu zaštitu koja im je potrebna za dobro funkcionisanje.

Neka se na vašoj trpezi nađu namirnice prirodnog porekla, nutritivno i energetski bogate.

Sokove i grickalice zamenite zdravijim varijantama kao što su ceđeni sokovi ili smutiji, orašasti plodovi, voćne užine.

 

Odmor

 

Izgradite dobre i zdrave navike kao što su kvalitetan i redovan san, imajte dovoljno odmora kako bi ste napunili baterije za sve izazove koji slede tokom radne nedelje.

Bez dovoljno kvailtetnog sna imuni sistem nema priliku da se obnavlja i zato slabi, s toga pružimo našem telu potrebnu regeneraciju za bolje funkcionisanje.

 

 

Fizička aktivnost

 

Fizička aktivnost i boravak na svežem vazduhu su veoma povoljni za celokupno stanje našeg organizma jer se fizičkim aktivnostima u telu proizvode hormoni koji pozitivno deluju na imunitet i psihičko stanje što umanjuje nivo stresa, poboljšava cirkulaciju i pomaže da pored imuniteta ojačate telo i um.

Nahranite svoje telo vitaminom D tako što ćete se truditi da provodite vreme na suncu, i vaš imuni sistem će vam biti zahvalan.

 

 

DEJSTVO SREBRA I SREBRNE VODE

 

 

Srebro ima ulogu katalizatora i blokira određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. Usled toga ovi izazivači bolesti ostaju deficitarni po pitanju kiseonika i hrane i raspadaju se, a sistem organa za izlučivanje ih izbacuje.

Uneto u organizam u koloidnom obliku srebro pomaže da se zaštitimo od bolesti, gripa, prehlada i upala, da ojačamo imuni sistem, podmladimo se i budemo puni energije.

  • Srebro nije teški metal, 100% je prirodno, potpuno neškodljvo, netoksično i antialergijsko.
  • Jača imuni sistem, smanjuje prisutnost patogenih mikroorganizama i ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala.
  • Srebrna voda se konzumira 4-6 puta na dan, pre jela, odrasli po 10ml a deca po 5ml.
  • Imajući u vidu da je srebro jednovalentan element, svaka mogućnost predoziranja i interakcije sa drugim lekovima je isključena.

PREVENCIJA JE POLA ZDRAVLJA

 

Koloidno srebro je najdelotvornije koristiti u preventivne svrhe. Ono u organizmu formira rezervni i imuni sistem, čuvajući T limfocite i obavljajući deo posla za njih. Većina bolesti današnjice nastaje isključivo usled pada imuniteta (deficit T limfocita).

 

Samo jak imunitet je u stanju da reši većinu zaraza i infekcija bez ikakve dodatne pomoći.

 

Ukoliko ste u nedoumici kako da očuvate ili ojačate svoj imunitet savetujemo pre svega brigu o svom organizmu i telu kroz uvođenje zdravih navika, a Srebrna voda je tu svojim dejstvom pomogne u očuvanju opšteg stanja organizma.

Čak i male promene mogu znatno uticati na celokupno zdravlje vašeg organizma, čuvar vašeg imuniteta ste isključivo vi!

Komentari korisnika Srebrne vode

 

„Upotrebljavam ovu vodu godinama, maltene nekoliko meseci od kada se pojavila a ja saznala da postoji. Najbolja je, bez konkurencije. Odlični antioksidant, dezinfekcija svega, izlečila sam staračke fleke, redovno se i sada mažem po licu i sve je u redu. Ima puno benefita i ja sam njen polonik. Puno uspeha želim!“ – Lile Oreovčanka

—————————————————————————————————————–

„Koristim srebrnu vodu, zadovoljna sam.“ – Slavica Milović

—————————————————————————————————————–

„Redovno pijemo u porodici. Godinama.“ – Dušan Marinović

—————————————————————————————————————–

„Provereno efikasna!“ – Valentina Stojadinov

—————————————————————————————————————–

„Svi proizvodi od koloidnog srebra su neverovatni. Pričam iz ličnog iskustva. Srebrna voda je broj 1. Lično sam vaše proizvode kupila u apoteci u septembru 2020. godine i mislim da me je ono sačuvalo od svih virusa. Veliki pozdrav“. – Biljana Todorović

—————————————————————————————————————–

„Samo da pohvalim kompaniju Koloid. Kreme i srebrna voda su zaista divni i jako prijaju za kožu. Ko god da naruči biće zadovoljan. Pa čak i srebrna voda daje rezultate, ja već treći put u nizu imam njihove prozivode prezadovoljna sam.“ – Brankica Nikolić

—————————————————————————————————————–

„Kandidu u grlu sam rešila za za par dana“. – Ida Karastanović

               ——————————————————————————————————————-

 

“ Svi proizvodi od koloidnog srebra su neverovatni. Pričam iz ličnog iskustva. Srebrna voda je broj jedan a i svi ostali su vrh. Lično vaše proizvode sam kupila u septembru 2020. godine. Ja mislim da me je ono sačuvalo od svih virusa. Veliki pozdrav.“ – Biljana Todorovic


„Upotrebljavam ovu vodu godinama, maltene nekoliko meseci od kad se pojavila, a ja saznala da postoji! Najbolja je, bez konkurencije. Odlični antioksidant, dezinfekcija svega, izlečila sam staračke fleke, redovno se i sad mažem po licu i sve je u redu! Ima puno benefita i ja sam njen poklonik! Puno uspeha želim!“ – Lile Oreovcanka


„Srebrna voda je takođe dobra, kada se poprska u nos, usta i masku. Korona ne može da napadne onog ko tako postupa.“ – Aleksandra Kalostrevic

    —————————————————————————————————————————-

„Redovno pijemo u porodici. Godinama.“ – Dušan Marinović

——————————————————————————————————————————–

„Koristim srebrnu vodu, zadovoljna sam. Pored vode koristim sprej za grlo i sprej za nos.. Sva tri proizvoda su delotvorna. Sve pohvale za proizvođača. Uz želju za uspeh u daljem radu.“ – Slavica Milović


„Provereno efikasna!“ – Valentina Stojadinov

———————————————————————————————————————————–