ZEOLIT - Kamen života

Za moćnu detoksikaciju organizma

Šta je zeolit?

Zeolit je čudotvorni mineral koji ima neverovatna lekovita dejstva. Mnogi ga nazivaju i ‘’kamenom budućnosti’’. Mineral Zeolit se najpre koristio zа čišćenje vode koja je bila zagađena rаdioаktivnim i sličnim zаgаđenjima. Za vreme Černobilske katastrofe uspešno se koristio u cilju sprečavanja kontaminacije vode radioaktivnim supstancama.

Prirodni Zeolit je nastao prilikom kontakta vulkanskih stena i pepela sa alkalnim podzemnim vodama. Sam prirodni Zeolit nema korisnih svojstava dok se tehnološki ne obradi, steriliše i hermetički upakuje kako bi mogao da se koristi- za ljudske potrebe ili u druge svrhe (prečišćavanje vode za piće i otpadnih voda, oplemenjivanje zemljišta, ishrana životinja). Jedini dozvoljeni Zeolit za humanu upotrebu je klinoptilolit jer je bogat mineralima, natrijumskim ili kalcijumskim aluminosilikatima.

Prilikom tehnološke obrade, Zeolit se usitnjava do veličine mikrona, čime se povećava njegov absorpcioni kapacitet (vezivanja čestica za sebe) i sposobnost jonske izmene.

Detoksikacija (čišćenje) organizma

Zeolit DUO detoks, adsorbens i antioksidans, vrši totalnu detoksikaciju organizma, poboljšava imunitet, utiče na regulaciju telesne mase, pomaže mršavljenju, smanjuje umor, suzbija rast tumora i doprinosi boljem podnošenju hemoterapije i terapije zračenjem, reguliše nivo šećera i masnoće u krvi, sprečava razvoj ateroskleroze, reguliše povišeni krvni pritisak, pomaže prilikom mučnine, smanjuje nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre, otklanja gastritis, smanjuje bol, ukočenost i poboljšava pokretljivost zglobova, povoljno utiče na zdravlje kože, a može se koristiti i u kozmetičke svrhe – tretmanima za ulepšavanje kože lica.

Zeolit se koristi za absorpciju bakterijskih toksina, mikotoksina i drugih nečistoća koji mogu dovesti do oboljenja u organizmu.

Zeolit Detox

Izdvajamo za vas iz kolekcije za detoksikaciju

Zeolit prah, detoks gornjeg digestivnog trakta

Zeolit prah utiče na detoksikaciju i čišćenje od usne duplje, pa sve do debelog creva (za gornji deo digestivnog trakta). Zeolit ima snažan uticaj na smanjenje nivoa slobodnih radikala u krvi.

Primenom Zeolit duo detox-a nivo slobodnih radikala u krvi se smanjuje za više od 18%. Klinički je dokazano da zeolit deluje poput antibiotika, odnosno da ima mikrobiološko dejstvo, jer vezuje bakterije poput pseudomonas aeruginosa, staphylococcus aureus, escherichie coli i drugih.

Zeolit prah sadrži čak do 95% klinoptilolita što omogućava maksimalnu efektivnost čišćenja gornjeg digestivnog trakta.

Zeolit kapsule, detoks donjeg digestivnog trakta

Zeolit kpasule jedinstven proizvod na tržištu namenjen detoksikaciji donjeg digestivnog trakta. Zeolit kapsule se rastvaraju u želudcu i čiste donji deo digestivnog trakta, od tankog creva pa na dole.

Čestice našeg zeolita se kreću 0-40 mikrona pri čemu se u kapsulama nalaze čestice manje od 10 mikrona i dospevaju putem kapsula u creva a zatim ulaze i u krvotok gde čiste i samu ćeliju…

Zeolit Duo Detox+, totalna detoksikacija organizma

Zeolit Duo Detox+ pakovanje namenjeno je za kompletnu detoksikaciju celog organizma. Sadrži dve formule zeolita: zeolit prah i zeolit kapsule. Zeolit prah čisti gornji digestivni trakt, dok su kapsule čiste donji digestivni trakt.

Zeolite Duo Detoks, sa dvojakom mikronizacijom vrši totalnu detoksikaciju organizma, pomaže regulisanju telesne mase, poboljšava imunitet, doprinpomažeosi boljem podnošenju hemoterapije, u reguaciji nivoa šećera i masnoće u krvi, smanjuje nadutost, otklanja gastritis i povoljno utiče na zdravlje kože.