Da li je tvoja koža zaista čista?

Da li je tvoja koža zaista čista?

Mnoge žene imaju problematičnu kožu lica ili dekoltea. Nepravilna nega je jedan od najčešćih uzroka problematične kože, pored genetskih predispozicija, spoljašnjih faktora i stresa. Neodgovarajući kozmetički proizvodi mogu da zapuše pore na koži. Zato proizvodi koje koristite u svakodnevnoj rutini za negu lepote treba da odgovaraju vašem tipu kože. Ako imate nepravilnosti na koži lica, preporučujemo vam Colloid Srebrnu rosu sa česticama srebra.

Po čemu je specifična?

Srebrna rosa je koloidni rastvor srebra u spreju i kao takva predstavlja najjači prirodni antibiotik i najpouzdanijeg saveznika u borbi protiv neželjenih mikroorganizama koji nastanjuju i inficiraju površinu kože. Osnovna snaga proizvoda Srebrna rosa ogleda se u vrhunskoj sinergiji znanja i veština iz daleke prošlosti i tehnološkog napretka 21. veka. Temelj i osnovnu kariku takvog spoja predstavlja 99,99% čisto srebro.

Srebrna rosa, specijalno na­­­me­njena eliminaciji virusa, gljivica i bak­­te­rija sa površine kože, umiruje i hidrira kožu i obezbeđuje joj optimalni pH balans. Preporučuje se za svakodnevnu higijenu lica, kao i pre nanošenja krema i šminke. Srebrna rosa hidrira kožu, čini je sjajnom i obezbeđuje blistav i ujednačen ten.

Raspršivanje rastvora po površini kože čini je hidriranom i zdravom. Idealan je kao podloga za šminku, koju kasnije sprejom možete i skinuti, nudeći pri tome koži naj-bolju antibakterijsku zaštitu. Nakon samo nekoliko raspršivanja koža dobija željenu mekoću i svilenkast izgled. Svakodnevno korišćenje spreja pomaže i prilikom problema sa aknama. Sprej deluje antiseptički i snagom srebra sprečava pojavu novih akni. Tajna je u tome što čestice prodiru duboko ispod kože gde ostvaruju svoj maksimalni učinak.

Srebrna rosa dubinski regeneriše kožu, popravlja njen tonus i hidriranost. Stimuliše i jača imuni sistem ćelija kože, vraćajući joj mladalački sjaj.

Čestice srebra imaju ulogu da obezbede savršeno čisto lice, jer srebro prodire u najdublje slojeve kože, čineći je savršeno čistom. Efekat elektrostatičke maske, koja se stvara na licu nakon raspršivanja Srebrne rose štiti kožu od štetnih mikroorganizama tokom celog dana.

Više o Srebrnoj rosi pogledajte u brošuri na linku

Da li je tvoja koža zaista čista?

Da li je tvoja koža zaista čista?