Čudotvorne moći Zeolita

Čudotvorne moći Zeolita

ZEOLIT JE VULKANSKI MINERAL, KOJI MOŽDA OD SVIH MINERALA IMA NAJDELOTVORNIJI UTICAJ NA OPŠTE STANJE ORGANIZMA. I NE SAMO TO! ON ČISTI ORGANIZAM I KOD TEŠKIH BOLESTI JE PRAVI MELEM… MADA JE I MELEM ZA SVE LJUDE KOJI ŽELE DA SVOJU TELESNU TEŽINU DOVEDU U RED!

Čudotvorne moći zeolita sežu daleko na primenu zdravlja i njegovo poboljšanje. Kao vulkanski mineral, zeolit ima izuzetno delotvoran uticaj na organizam, čisteći ga od toksina i pružajući podršku kod različitih zdravstvenih stanja. Otkrijte kako primena zeolita može transformisati vašu dobrobit u nastavku teksta.

Šta je Zeolit?

Kristalni zeolit (klinoptilolit) je prirodni mineral vulkanskog porekla. Nastao je mešanjem lave sa vodom praokeana i podzemnih tokova. U prirodi postoji oko 200 vrsta ovog dragocenog vulkanskog praha. Vlaknasti, lisnati i kristalni oblici zeolita su dobri, s tim što je kristalni najpoželjniji oblik. Da bi dostigao svoj puni potencijal, zeolit mora da se samelje u fini prah – zrnca veličine mikrona.

Kako deluje Zeolit?

Zeolit u prahu je savršena prevencija dejstvu slobodnih radikala. Kada ustanovi da je ćelija oštećena, zeolit na to mesto jonskom izmenom dovodi razne dragocene minerale, čime sprečava dalje oštećenje ćelije i njenu mutaciju, koje neretko dovode do razvitka malignih oboljenja. Uz to, primena zeolita inhibira protein kinazu, koja je glavni krivac za razaranje ćelijske strukture DNK.

Preparat koji je napravljen od najfinijeg kristalnog zeolita je Zeolit Duo Detox+. Za razliku od nekih drugih zeolita na tržištu, Zeolit Duo Detox+ je namenjen isključivo za ljude, on je kristalni zeolit, (većina zeolita kod nas je namenjena i cveću i za ishranu pilića i sl.), dosta je jači, i naravno čistijeg i boljeg kvaliteta. Zeolit Duo Detox+ se koristi da detoksikaciju organizma. On otklanja sve toksine iz organizma, pa je s toga dobro da ga konzumiraju osobe koje su pod jakom terapijom.

Gde sve možemo osetiti dejstvo Zeolit Duo Detox+?

U BORBI PROTIV BOLESTI JETRE I HEPATITISA

Zeolit Duo Detox+ je odličan suplement za efektivnu terapiju kod hepatitisa, tumora i ciroze jetre, kao i mononukleoze. Istraživanja su pokazala da zeolit ima značajno antivirusno delovanje, uključujući hepatitis C. Primena Zeolit duo detox-a kod bolesti jetre, uključujući i hronični virusni hepatitis, nakon određenog vremena terapije pokazuje gubitak umora i nadutosti, kao i smanjenje transaminaza u krvi. Zeolit normalizuje AST, ALT, GOT, AP, LDH i bilirubin.

U BORBI PROTIV ATEROSKLEROZE I KARDIOVASKULARNIH BOLESTI

Ateroskleroza – začepljenje i zadebljanje krvnih žila. Zbog povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi oko 90% stanovništva iznad 40-45 godina stsarosti ima predispoziciju za oboljenja ateroskleroze. Ovo je najčešća i najozbiljnija bolest koja usled oksidacije lošeg holesterola utiče na stvaranje ateroma (zadebljanja i oštećenja unutrašnjeg dela arterije), koja uzrokuju slab protok krvi i slab dotok hrane i kiseonika u ćelije.

Terapija Zeolit duo detox-om kod ateroskleroze znatno snižava nivo holesterola i triglicerida u serumu krvi bolesnika, uključujući bolesnike sa trombozom donjih ekstremiteta. U pojedinim slučajevima nivo triglicerida i ukupnog holesterola stabilizuje se za 3 – 6 meseci nakon sprovedene terapije.

PRIMENA ZEOLITA KOD BOLESTI PLUĆA I TUBERKOLOZE

Hronična opstruktivna plućna bolest (KOPB) je trenutno četvrti najčešći uzrok smrti na svetu, a manifestuje se ograničenim protokom vazduha u plućima. Ovo oboljenje je izuzetno progresivno, brzo napreduje i povezano je sa jakim upalnim odgovorom pluća na štetne čestice.  Zeolit Duo Detox+ povećava difuzijski kapacitet pluća i pokazuje pozitivan doprinos kod adultnog respiratornog stres sindroma, astme, cistične fibroze, emfizema pluća, bronhopulmonalne displazije i tuberkuloze.

SNAGA ZEOLIT DUO DETOXA U REGULACIJI DIJABETESA

Šećerna bolest se smatra najučestalijom bolesti žlezda sa unutrašnjim izlučivanjem, a posledica je neodgovarajućeg rada gušterače. Šećerna bolest tipa 1 zavisna je od insulina i primarno je posledica razaranja ß-stanica u gušterači koje proizvode insulin. Kod šećerne bolesti nezavisnog tipa, dijabetes melitus tip 2, glavna obeležja su poremećeno stvaranje i izlučivanje insulina iz gušterače i otpornost perifernih tkiva na insulin. 

Zeolit duo detox transportuje šećer bez pomoći insulina i doprinosi dijabetičarima da duže ostanu insulinski nezavisni. Za vreme dok zeolit odstranjuje višak protona i balansira telesni pH, na istom principu doprinosi spuštanju nivoa koncentracije glukoze u krvi i sprečava pojavu komplikacija dijabetesa. 

MELEM ZA TRETMAN KOŽE

Zeolit duo detox je svoju primenu pronašao i u tretmanima otvorenih rana, pri čemu se na otvorenu ranu posipa zeolit prah. Postupak se ponavlja nekoliko puta dnevno, do zarastanja. Osobe sa herpesom, aknama i bubuljicama takođe mogu primenjivati Zeolit duo detox, nakon čega koža ostaje zategnutija i čišća. Takođe, osobe sa seborejom i perutanjem kože glave mogu koristiti mešavinu vode i zeolita kako bi se rešile ovog problema.

REGULACIJA TELESNE TEŽINE

Gojaznost uglavnom sa sobom nosi i velike taloge toksina, koji sa sobom vuku probleme i usporavaju rad bešike, jetre, creva, želudca. Samim tim mi usporvamo metabolizam I dolazi stvaranja masnih zaliha. Zeolit Duo Detox+ uklanja sve toksine iz organizma I ubrzava  I olakšava rad organa. Samim tim mi se oslobađamo svih toksina ali I masnih naslaga koje su se taložile usled usporenog rada organa.

Delotvornost Zeolit Duo detox-a možete jednostavno vidite već po boji mokraće. Što je naš orgnizam zatrovaniji to je mokraća tamnija. Vremenom uz korišćenje Zeolit Duo Detox+ boja mokraće se vraća u normalu. To je znak da su toksini uklonjeni. Oko dvadeset dana je potrebno da se organizam potpuno očisti uz Zeolit Duo Detox+. Osobe koje su na hemioterapijama bi trebalo da svoj organizam čiste češće kako bi ga ojačale.

Zeolit Duo Detox+ ima još puno blagodeti I pomaže kod još vrsti bolesti I o tome ćemo pisati u sledećem broju. Ono što je bitno je da pijemo kristalni, najkvalitetniji zeolit jer su njegova dejstva neuporedivo veća od drugih oblika zeolita. 

Šta mi preporučujemo?

ZEOLIT DUO detox+ je pakovanje dve formule zeolita, zeolit kapsule i zeolit u prahu.

Zašto DUO DETOX?

 • Prvih 12 dana konzumira se ZEOLIT PRAH (3x na dan pre jela po 2 porcije, 6gr, sa 2dl vode). Zeolit prah utiče na detoksikaciju i čišćenje od usne duplje, pa sve do debelog creva (za gornji deo digestivnog trakta).
 • Sledećih 12 dana konzumiraju se ZEOLIT KAPSULE (3x na dan po 2 kapsule sa 2dl vode pre jela). Zeolit kapsule se rastvaraju u želudcu i čiste donji deo digestivnog trakta, od tankog creva pa na dole.

Zeolit DUO DETOX+ pakovanje namenjeno je za kompletnu detoksikaciju celog organizma.

Zeolit DUO detoks, adsorbens i antioksidans, vrši totalnu detoksikaciju organizma, poboljšava imunitet, utiče na regulaciju telesne mase, pomaže mršavljenju, smanjuje umor, suzbija rast tumora i doprinosi boljem podnošenju hemoterapije i terapije zračenjem, reguliše nivo šećera i masnoće u krvi, sprečava razvoj ateroskleroze, reguliše povišeni krvni pritisak, pomaže prilikom mučnine, smanjuje nadutost kod zapaljenja i ciroze jetre, otklanja gastritis, smanjuje bol, ukočenost i poboljšava pokretljivost zglobova, povoljno utiče na zdravlje kože, a može se koristiti i u kozmetičke svrhe – tretmanima za ulepšavanje kože lica. Zeolit se koristi za absorpciju bakterijskih toksina, mikotoksina i drugih nečistoća koji mogu dovesti do oboljenja u organizmu.

Zeolit duo detox+ se preporučuje za:
 • Detoksikaciju (čišćenje) organizma, oslobađajući organizam od slobodnih radikala, teških metala, mitotoksina, pesticida, aditiva iz hrane, metabolita lekova
 • Jačanje odbrambene sposobnosti organizma, povećanjem nivoa antioksidanasa
 • Zaustavljanje dijareje nastale usled trovanja hranom (sakupljanjem toksina u svoju kristalnu rešetku)
 • Doprinosi spuštanju nivoa glukoze u krvi i sprečava pojavu komplikacija dijabetesa
 • Vraća nivo lipida u normalu
 • Podizanje odbrambenih sposobnosti organizma i poboljšanje kvaliteta života kod bolesnika sa malignim oboljenjima, hroničnim i virusnim gljivičnim infekcijama
 • Lakše podnošenje efekata hemoterapije
 • Smanjuje moć alergena iz hrane, pića i uopšte okruženja
 • Osetno poboljšanje psihofizičke i zdravstvene spremnosti sportista